2777
2789

برنامه معلی ب عنوان تماشاچی ثبت نام کردم

حالم دپرسه برم اونجا ادامای روحانی ببینم شاید حالم خوب شد🥲💔🚶🏽‍♀️خیلی دوس دارم با نجم الدین عکس بگیرم😁حیف گوشیارو میگیرن

@آنه بیا مام بریم نجمی😂

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@آنه بیا مام بریم نجمی😂

@آنهaدختریhدرمزرعه   آنه بیا بریم پیش نجمی با این خانم میریم😁😂

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

چطوری ثبت نام کردی ،با قرعه اسمت در اومد

تو سایت ش اسم نوشتم 

براازنکه سایت ثبت نامش بیاد میتونی عدد۱ رو به ۱۰۰۰۵۱۴۴ پیامک کنی لینک ثبت نام میاد اگه اشتباه نکنم عددش همین بود

رفتی اونجا رو یک مقوا بنویس نی نی سایت تو تلویزیون رویتت کنیم عزیزم،،هم اینکه پرچم نی نی سایتی ها بره بالا🤣🤣

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

رفتی اونجا رو یک مقوا بنویس نی نی سایت تو تلویزیون رویتت کنیم عزیزم،،هم اینکه پرچم نی نی سایتی ها بر ...

پرچممون بالاست دخترمممممممم

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

ای جااانم خووووش بگذره حسااابی

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

پرچممون بالاست دخترمممممممم

بیشتر بره بالا به اووووج برسه😂😂

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

رفتی اونجا رو یک مقوا بنویس نی نی سایت تو تلویزیون رویتت کنیم عزیزم،،هم اینکه پرچم نی نی سایتی ها بر ...

😂😂😂😂😂😂😂من شاید یهو خونم بجوشه بپرم وسط استیج بگم تولوخدااااا ی عکس بیا باهم بگیریم نجم الدیننننننن🥲🥲🚶🏽‍♀️