2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 11194 بازدید | 159 پست
رهمه رساله ها وضو جبیره رو قبول دارن ولی این شامل وضو جبیره نمیشه 

جیبره هم در اسرع وقت فرمودن باید مانع برداشته باشه نه که به عمد مانع وجود داشته باشه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

مانع در محله وضو موجب بطلان وضو وغسله همه چی هم متن کاملش اگر قرار بود تو قران باشه قران یک کتاب هزا ...

پس باید رنگ مو هم مانع وضو بشه چون یه لایه رنگ میشینه رو چه فرقی با لاک ک کاشت داره اون مال زمانایی بود که مردم به بهداشتشون نمی رسیدن الان که اینطور نیست 

ناخن کارم و عاشق ناخن😍💅
پس باید رنگ مو هم مانع وضو بشه چون یه لایه رنگ میشینه رو چه فرقی با لاک ک کاشت داره اون مال زمانایی ...

عزیزم رنگ مو جرم نداره هراونچه که جرم داشته باشه ومانع رسیدن اب بشه موجب بطلان میشه

والا من ٣ ساله كاور كرده بودم،تازه ي ماهه دراوردم خيلي ضعيف ميشن ناخنا همش ميشكنه ناخنم

اره من واسه عروسيم حدود يك هفته كاشتم بعدش ديگه ناخنم جون نگرفت كه نگرفت محبور شدم بازم بكارم.چون چندين لايه ش رو با سوهان برميدارن و بعد مواد ميزنن.

قبل كاشت ناخن خودم عالي بلند ميشد همه حسرت ميخوردن ولي حيف شد

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!
پس باید رنگ مو هم مانع وضو بشه چون یه لایه رنگ میشینه رو چه فرقی با لاک ک کاشت داره اون مال زمانایی ...

عزیزم رنگ اگر جرم داشته باشته مانعه ولی شما وقتی رنگ میکنی چیز زائدی روی موهات نیست که مانع بشه رنگ مو عوض میشه ولی ناخن کاشتن یا لاک یک جرم زائد روی ناخنه به اون دوستمونم گفتم مثلا من خودم میدونم غیبت حرامه ولی بعضی وقتا انجام میدم ولی اقلا نگیم غیبت حرام نیست چون ما انجام میدیم باشه شما برو انجام بده ولی اقلا هر کی پرسید بگو میدونی حرومه تو گناهش دیگرانو شریک نکن که به حرف شما یکی دیگه هم بره حرام وانجام بده

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام‌‌‌‌‌‌                                   یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم
اره من واسه عروسيم حدود يك هفته كاشتم بعدش ديگه ناخنم جون نگرفت كه نگرفت محبور شدم بازم بكارم.چون چن ...

دقیقا همینه.کسی که ناخون میکاره بایدتااخر عمرش ناخون کاشت داشته باشه چون ناخون ضعیف و بی جون میشه هرچقدم تقویت کنی مث سابق نمیشه.من 3 سری برداشتم مجدد کاشتم چون واقعا زشت شده بودن دستام

اتفاقا كاشت ناخنا زده 

لطفا ادرس بدید من رساله تو خونمونه همچین چیزی نداره 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام‌‌‌‌‌‌                                   یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم

عزیزم مریم گلی خانم باید به خودش برسه از قدیم گفتن زنی که ارج داره خرج داره والله 

خدا گفته نمازتو بخون روزه هم بگیر اینم گفته که مرا یاد کنید در حالت نشسته و خوابیده دیگه نگفته که کاشت کنی نمازت نمیوفته😆

ناخن کارم و عاشق ناخن😍💅
لطفا ادرس بدید من رساله تو خونمونه همچین چیزی نداره 

من دراین باره تحقیق کردم آقای خامنه هم اگر اجازه دادن درضمنش آوردن که باید دراسرع وقت مانع برطرف بشه