همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
مانع در محله وضو موجب بطلان وضو وغسله همه چی هم متن کاملش اگر قرار بود تو قران باشه قران یک کتاب هزا ...
پس باید رنگ مو هم مانع وضو بشه چون یه لایه رنگ میشینه رو چه فرقی با لاک ک کاشت داره اون مال زمانایی بود که مردم به بهداشتشون نمی رسیدن الان که اینطور نیست
پس باید رنگ مو هم مانع وضو بشه چون یه لایه رنگ میشینه رو چه فرقی با لاک ک کاشت داره اون مال زمانایی ...
عزیزم رنگ اگر جرم داشته باشته مانعه ولی شما وقتی رنگ میکنی چیز زائدی روی موهات نیست که مانع بشه رنگ مو عوض میشه ولی ناخن کاشتن یا لاک یک جرم زائد روی ناخنه به اون دوستمونم گفتم مثلا من خودم میدونم غیبت حرامه ولی بعضی وقتا انجام میدم ولی اقلا نگیم غیبت حرام نیست چون ما انجام میدیم باشه شما برو انجام بده ولی اقلا هر کی پرسید بگو میدونی حرومه تو گناهش دیگرانو شریک نکن که به حرف شما یکی دیگه هم بره حرام وانجام بده
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم
اره من واسه عروسيم حدود يك هفته كاشتم بعدش ديگه ناخنم جون نگرفت كه نگرفت محبور شدم بازم بكارم.چون چن ...
دقیقا همینه.کسی که ناخون میکاره بایدتااخر عمرش ناخون کاشت داشته باشه چون ناخون ضعیف و بی جون میشه هرچقدم تقویت کنی مث سابق نمیشه.من 3 سری برداشتم مجدد کاشتم چون واقعا زشت شده بودن دستام
لطفا ادرس بدید من رساله تو خونمونه همچین چیزی نداره
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم