2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 11194 بازدید | 159 پست
اینکه کلا چجوریه؟واسه همیشه هست؟درد داره کاشتنش🙈

اره عزیزم اولش برات تیپ میذارن ک ناخون مصنوعی هستش اما فقط قسمت پایین یعنی صدف ناخونتو نمیذارن

بعدش مواد میاد روش و فرم مربعی یا نوک تیز بنا ب خواسته ی خودت درمیاره برات

اصلا ب هیچ وجه درد نداره همه کارای خونه به راحتی انجام میشه اصلا اذیتت نمیکنه بنا به رشد ناخونتم 2 یا 3 هفته بعدم میری ترمیم ک 1 ساعت شاید کمتر ترمیم میکنه برات

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا کجای قران راجع به کاشت گفته این اخوندا از خودشون یه چیز دراوردن من ناخنام کاوره هم نماز می خونم ...

مانع در محله وضو موجب بطلان وضو وغسله همه چی هم متن کاملش اگر قرار بود تو قران باشه قران یک کتاب هزار جلدی میشد ما تابع اهل بیت هستیم مثلا تو قران نیومده نماز صبح چند رکعته پس نباید خونده بشه؟سیره اهل بیت جزییاتو یاد میده حکمش هم اینه که وضو وغسل باطله حالا شما نمیخوای گوش بدی دلیل نداره بگی کلا همچین چیزی نیست مثل خیلی چیزا دیگه که حرامه عزیزم من به شما پیسنهادم اینه که اگر به چیزی عمل نمیکنیم اقلا انکارش نکنیم چون دوتا گناه میشه یکی عمل نکردن یکی هم انکار حکم خدا

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام‌‌‌‌‌‌                                   یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم
واسه همین میترسم. میترسم ضرر داشته باشه و از اینی که هست بدتر شه.

بله ضرر داره خودتم تحقیق کن تا به نتیجه برسی اینطوری بهتره با علم ویقین چیزی به دست بیاری بهتره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
رساله اقاي خامنه اي قبول كردن وضو جبيره  من كه برام مهم نيس  محض اطلاع گفتم  يه سر ...

رهمه رساله ها وضو جبیره رو قبول دارن ولی این شامل وضو جبیره نمیشه 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام‌‌‌‌‌‌                                   یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم

زنگ بزنید از دفتر هر مرجعی هم بپرسید همینو میگه که ناخن مانع وضو وغسله وشامل جبیره نمیشه

مانع در محله وضو موجب بطلان وضو وغسله همه چی هم متن کاملش اگر قرار بود تو قران باشه قران یک کتاب هزا ...

کاملا درست از نظر حکم دینی حالا پزشکیشم که به کنار

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
بعد همیشگی هست دیگه؟فقط باید هرماه ترمیم کنم؟ ترمیمش چجوریه؟

اره همیشگیه اگ بخوای نخوای میری پیش ناخون کارت برات برمیداره.چون ناخون رشد میکنه بلند میشه موادت از بالا میاد پایین اونجاهارو برات مجددا مواد میذاره و اندازشو بنا به خواسته خودت کوتاه بلند میکنه