2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 11194 بازدید | 159 پست
حالا من گفتم شنیدید عزیزم زنا همه دکلته با شورت تازه یک جا همون دکلته هم نبود اب از لبو لوچه مردا دو ...

شما تو اون بلاد كفر چيكار ميكرديد؟

الهى ... يهويى بشه اون چيزى كه دلتون ميخواد❤️❤️❤️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما تو اون بلاد كفر چيكار ميكرديد؟

بقیه میرن چی کار ما نباید مسافرت بریم یعنی ؟

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام‌‌‌‌‌‌                                   یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم
بقیه میرن چی کار ما نباید مسافرت بریم یعنی ؟

والا حالا ماها ميگفتيم رفتيم پشت سرمون حرف و حديث بود جايى زنا باشورت وبدون دكلته اومدن شما چى كار ميكرديد

الهى ... يهويى بشه اون چيزى كه دلتون ميخواد❤️❤️❤️ 
یه چیزی بگم و برم     من خیلی مذهبی نیستم اما یه اعتقادی دارم و اون اینکه دین یه پکیج هست ...

عزيزم فك كن سر يه سفره چندنوع غذا هست تو مجبوري همشونا بخوري يا يكي دو نوع ميخوري 

اولا هركسي خودش ميدونه و نيازي به درك كسي نداره 

دوما اخوندا كل دينا مملكتا خراب كردن هيچ اعتمادي بهشون نيس 

واي اصن اسمش مياد حالم بد ميشه😷😷😷🤢🤢🤢🤢🤢

منم نگفتم سخت بگیرن منم پیر نیستم ۲۷ سالمه ولی حکم شرع به نظرم برا سعادت دنیا واخرت خودمونه 

بحث سر حكم شرع نبود. بحث اين بود كه شما كفتي اكه خانما كمتر ارايش ميكردن اينجور نميشذ منم كفتم. بعدشم شما قانع شديد بيشتر تا من

خدا هيچوقته هيچوقت نكفته از دل خودت و شوهرت بگذر

بحث سر حكم شرع نبود. بحث اين بود كه شما كفتي اكه خانما كمتر ارايش ميكردن اينجور نميشذ منم كفتم. بعدش ...

چرا گفته مبارزه با هوای نفس پس چیه انسان زمانی به کمال میرسه که با اون چیزی که دلش میخواد ولی خدا نهیش کرده مبارزه کنه والا اگر قرار باشه هر کس هر کاری رو دوست داره بکنه بگه دلم خواست که ما با حیوانات فرقی نداریم فرق انسان با حیوان بودن همینه که بتونه یک جاهایی پا رو دلش وخواسته اش بزاره والا حیواناتم که هر کار دوست دارن بدون پیروی از قاندن انجام میدن

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام‌‌‌‌‌‌                                   یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم