2777
2789
عنوان

رو که نبود سنگ پای قزوین بود

306 بازدید | 19 پست

سلام. بچه ها ما یه مسافرت رفتیم. بعد شوهرم چون  دست وبالش تنگ بود تقریبا هفتاد درصد هزینه های سفر من متقبل شدم. برا می خواستیم بیایم هم برا سوغاتی اول گفتم برا خاوواده شوهرم بگیرم بعد وقت کردم برا خانواده خودم بگیرم.با هزینه خودم براشون سوغاتی گرفتم. آقا ما از مسافرت برگشتیم و سوغاتی هم برا هر کدوم از خواهر برادرای شوهرم خوراکی اوردم. برا بچه هاشون هم لباس. برا خانواده خودم هم در همین حد. حالا مادرشوهرم میگه کارن(نوه) گریه می کرده میگفته لنا کلی برا خودش اسباب بازی گرفته برا من اسباب بازی نگرفته. منظورش اینبود برا بچه ها علاوه بر لباس باید اسباب بازی هم می گرفتین. من هنگ کرده بودم. هیچی نتونستم بگم. ولی واقعا از روی زیاد مادرشوهر شاخام در اومده بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااا اگه اینجوری باشه ک با هربار مسافرت باید کل فامیل رو سوغاتی بدین..اونم بزرگتر تا کوچیکتر...

تو این وضع درآمد،واقعا شما خیلی هزینه کردید.جای تشکر کردنشه؟

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

تو خلوت جوری که احترام همسرت حفظشه به مادرش بگو دست فلانی تنگ بود بیشتر هزینه ها رو خودم کردم حتی کل سوغاتی ها رو.این چیزا رو بگید بفهمن

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

دیگه از این به بعد مسافرت رفتنتو نزار بفهمن ک بعدشم مجبور نشی هزینه کنی و تازه بدهکارم بشی...مردم چقد رو دارن والا.. 

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤