2777
2789
عنوان

سطح هوشیاری

97959 بازدید | 43 پست

یه عزیزی دارم که بعلت ایست قلبی سلولهای مغزیش آسیب دیده سطح هوشیاریش بین 7تا12متغیره این یعنی چی کسی اطلاعات یاتجربه داره بیان کنه لطفا واینکه ممکنه خوب بشه وآیاصدای اطرافیان رامیشنوه؟نگرانشم 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
اختیاری
0
0%
اختیاری
0
0%
اختیاری
0
0%
اختیاری
1
100%

در سطح هوشیاری ۱۲میشه صداهای اطراف رو شنید اما مریض حالت منگی داره و هوشیار نیست زیاد. شوهر خواهرم ک ضربه مغزی شده بود این حالتو داشت. البته خداروشکر زودی خوب شد

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوشياري كامل 15 است اينكه فردي سطح هوشياريش تا12مي رسه خيلي هم خوبه احتمال زياد هم صداتون رو مي شنوه ولي بسته به مدتي كه اكسيژه و خونرساني به سلول هاي مغزي مختل شده بوده و بسته به محل آسيب ،احتمال نقص عملكردي است. دعاكنيد و از خداوند كمك بخواهيد انشاله با كم ترين آسيب به هوشياري كامل برسند

درکت میکنم عزیزم!

بالای 10 که خوبه و کمای متوسطه! انشاا... زود بهوش میاد، میدونین که هوشیاری ماها و آدمای نرمال 15 هستش!  داداش منم هی سطح هوشیاریش بالا پایین میشد ولی اصلا بالای 10 نمیومد! همه ی بدنشو تکون میداد و حتی به صدا هم واکنش نشون میداد ولی دکترا میگفتن از نخاشه نه مغزش و امیدوارنباشین! اما الان خوبه خداروشکر! چندروزه تو کماس؟

پدر من بعلت كم كاري كادر بيمارستان

اين حالت براشون پيش اومد

با اينكه مريضي سخت داشتن و كلا ازشون قطع اميد شده بود، سطح هوشياري هم ٣ بود!

به هوش اومد 

هرچند الان بين ما نيستن

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
پدر من بعلت كم كاري كادر بيمارستان اين حالت براشون پيش اومد با اينكه مريضي سخت داشتن و كلا ازشون ق ...

خدارحمتش کنه بهوش اومدن بعدش تونستن حرف بزنن چه مدت بعداون پیشتون موند؟

دایی من سطح هوشیاریش ۶ بود. الان هم خوب خوبه مادربزرگم هم ۶ بود. الان خوبه

خداروشکرحتما سلولهای مغزیشون سالم بوده آخه دکترش گفته بعلت نرسیدن اکسیژن سلولهای مغزیش آسیب دیده یعنی امیدوارباشیم؟

مادربزرگ منم روز اخر  خوب شد وبردیمش خونه.. اماانگار هوشیاری قبل مرگ بود و نصف شب دوباره حالش بد شد وفرداش تمام😢

همین شنبه که گذشت ختمش بود

خداانشاا.. مریض شمارو براتون نگه داره و شفا بده

ممنونم

اره عزيزم

از نظر تكلم و ياداروري گذشته و هوش كاملا عادي شده بودن

ولي متاسفانه ب نخاع اسيب زده بودن

چون حركتي نداشت، عفونت ريه از بين بردش

بابام كانسر داشت ك متاستاز داده بود

قبل عمل ب ما گفته بودن فقط شش ماه زنده ميمونن

دو ماه كما بودن، يكسال و نيم هم بعد اون پيشمون بودن

فوتشون ربطي به كما رفتنش نداشت

اصلا نگران نباش

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.