2777
2789
عنوان

سطح هوشیاری

| مشاهده متن کامل بحث + 98755 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چن روزه یکی از اقوام به خاطر سکته قلبی 5 شده هوشیاریش دکتر مغز آوردیم گفتن خوب میشه ولی پرسنل ای سی یو میگن چون سه بار احیا شده و زمان زیادی بوده امیدی نداشته باشید

سلام ببخشید من چند روز پیش یه عزیزم خود به خود دچار سکته مغزی شد بردیمش بیمارستان بعد حدود ۱۸ساعت جراحی مغز شو انجام دادن ۱۰ ساعت بعد از جراحی به هوش اومدن الان تو آی سی یو هستش باهاش صحبت میکنی میفهمه و سطح هوشیاری هم بالای ۱۰ هستش میشه راهنمایی م کنید که چه عواقبی داره آیا خوب میشه تو رو خدا زود جواب بدید

سلام مادرم فشار خون داشت خونریزی مغزی کرد جراحی کردن به لطف خدا عملش خوب بود الان خونریزی نداره الان نزدیک ۲۰ روزه تو کماس یک هفته ضریب هوشیش رو ۵ هستش دعا کنید خیلی نگرانم البته سپردتمش به خدا و به خدا اعتماد دارم 

خواهر من هم سطح هوشیاریش بین ۵ و ۶ متغیر بود بعد از ۱۵ روز به هوش اومد الانم خیلی خوبه  امیدوا ...

مادرم من الان نزدیک ۲۰ روزه چند روزه که شده ۵ ضریب هوشیاریش من امیدم به خداست

مادرم خونریزی مغزی داشت جراحی کردن الان خونریزی نداره ولی تو ای سیو هستش نزدیک ۲۰ روزه ضریب هوشیش چند روزه ۵هستش به نظرتون بیشتر میشه هوشیاریش دکتر گفت به ۹برسه میاد تو بخش بهوش میاد توکل به خدا