2777
2789
عنوان

ساک بارداری ممکنه دیر تشکیل بشه

4312 بازدید | 26 پست

سلام دوستان تو روخدا کسی می‌دونه یا تجربه داشته ممنون میشم بهم بگه

من ۴هفته و۳روز رفتم سونو واژینال گفتن ساک تشکیل نشده.محدد باید انجام بدم 

بتام هر دو روز یکبار به ترتیب۲۰۰

بعد۴۰۰ و بعد۱۰۰۰شده،

بارداری پوچ بتا نرمال بالا میرع؟هیچ علائم بارداری هم ندارم جزی کمردرد و دل درد 

اگه ساک تشکیل نشه میشه بارداری پوچ؟

اگ

زندگی قشنگه  

بله

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آروم باش عزیزم 

به هیچ عنوان تا ۸ هفته سمت دکتر و مطب و سونوگرافی نرو

به هیچ عنوان 

شما بارداری 

آروم باش و از بارداری تا یکماه آینده لذت ببر 

اصلا ۴ هفته هیچ چی معلوم نیست اون دکتری که برای شما الان سونو نوشته بسیار آدم بی شعوری بوده 

اوه چه زود رفتی سونو بتات که رسید به ۲۰۰۰ساک را با سونوی واژینال میبیننروند بتات هم نشون میده باردار ...

قربونت برم انشالله که هیمنطوره،از خارج رحمی میترسم 

زندگی قشنگه  
آروم باش عزیزم به هیچ عنوان تا ۸ هفته سمت دکتر و مطب و سونوگرافی نروبه هیچ عنوان شما بارداری آروم با ...

چی بگم، مجبوریم به حرف دکتر گوش بدیم، اگه نریم اونوقت میگه چرا اومدی پیش من😭😭🥺🥺

زندگی قشنگه  
اینجوری که بدتر استرس میگیره ادم بنظرم تیلی زود رفتی تا چندهفته صبرکن هم ساک میگیره هم قلب

خودمم گفتم که تازه موعدم گذشته، گفت نه ربطی نداره، فورا فرستاد سونو ،هم داخل رحمی هم خارج رحمی چک بشم، که سونوگرافی گفت نه داخل نه خارج هیچی نیست،

زندگی قشنگه  
نمیگه ولش کن ۸ هفته برو الان فقط می خواد ازت پول بچاپ

آره واقعا ،یه‌سونو شد 850,ویزیت هم250😕

حال آنکه باید کلی استرس تحمل کنم افسرده شدم بینیم میخاد چی بشه،

زندگی قشنگه