2789
عنوان

عشق گذشته

91 بازدید | 8 پست

سلام دوستان دیروز عروسی نامزد سابقم بود کلی خاطرات داشتیم بهم نمیومدیم اصلا همش بحث دعوا اونم موقع بحث نمیومد خانوادش چرت دهاتی یه سال شده فراموش نکردم انگار دیروز تموم شده برام طرف بعد دو ماه رفت نامزدی کرد عروسی کرد موندم چطور واقعا منو فراموش کرد همش میگفت عاشقتم چیم خاک تو سر من فک می‌کنه افسرده شدم بعد اون زن گرفته تروخدا چیکار کنم از این حالت در بیام فقط باید پیشرفت کنم برم دانشگاه آدمی هست مرد سالار حرف حرف خودشه همش الآنم زن گرفته گفته نباید با جاریت حرف بزنی طلاقت میدم لباس نخر زنگ میزنه جواب نمیده بخدا دارم یادم خودم میوفتم با اینم اینجوری میکنه موندم چطور باش رابطه برقرار می‌کنه فکر همه چی میکنم خستم از این زندگی عشق فیک آدمای مذخرف چیکار کنم تروخدا دارم دیونه میشم/:

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آفرین ببین دارم دیونه میشم فکرش بره حله درس میخونم

خب عزیزم مسئله اون نیست

مسئله تورما کودکی

یا برو تراپیست یا تو نت ویوتوب و اینستا دنبال مطالب مربوط ب این موضوع باش…خودت وزخم هات رو باید بشناسی

خب عزیزم مسئله اون نیستمسئله تورما کودکییا برو تراپیست یا تو نت ویوتوب و اینستا دنبال مطالب مربوط ب ...

بزار بهت بگم من اومدم شهرستان همش حرف اونو زدن اومد تو ذهنم تازه اینقدر فکر و استرس اظطراب دارم چشام بی روح شده صورتم داره جوش میزنه دارم لاغر میشم ولی تهران بودم فکر نداشتم اینجا خیلی رو مخع فرض کن دیروز عروسی بوده فامیل هم هست تقریبا همه فامیلای خودمون رفتن عروسیش خلاصه اون بعد من زن گرفت با دو ماه چطور فراموش کرد راحت الان با اینه این وسط چرا من افسرده شم خوشحال شه از این آدم تحفه خانوادش جورین میتپن سرت به خصوص مرده حرف حرف خانوادش خیلی روش تاثیر داره به شدت ننه دوست خانواده دوست مثلا میگف بی عقل چیکار کن برا مامانم برا اینم همینه هی میزنن سرش چیزی که زیاده شریک جنسی من فقط الان حال روحیم خوب نی وگرنه بدردم نمیخورد بخدا حتی یه ثانیه..