لیللی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11092 عنوان ازدواج دومی که شوهر عصبی داشته باشی 374 بازدید | 13 پست به ظاهر خوب وخوشوبچه ۶ماه داشته باشیو چون ازدواجی هستی و خودت خواستیو بدون ازدواج هم باز تنها و افسرده یپس باید بسازیو درست کنیآه ای خداواسه همگی حال خوب آرزو میکنم هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 1403/09/23 | 10:58 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوزل۸۰ عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 354 عزیزم من گروه زدم دوست داشتی بیا اونجا درد دل کنیم با اجازه استاتر💜😀 بچه ها من گروه زدم تل ایدیم پبام بدبد لینک بدم اونجا جمع شیمفقط خانما@mamijojo80 گوزل اسم به ترکی یعنی زیبا قشنگ عالی ظریف 🤤💜
لیللی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11092 چرا عصبیهچیزی مصرف نمیکنه؟ یکم ارثی یکمش خوب فهمیدیعصبی و پرخاشگری برایمواد بلع !!!که من مثلا نمیدونمبه روش نیاوردمتاپیک ها مروحیات مبخونو ازواج اولمو اون آدمو اینکه باز چقدر دوست داشتم ازدواج کنمو.... هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
rozalin1399 عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 2920 ببرش روانپزشک دارو مصرف کنه 🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼
روناعشق عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 12319 دیگه هر کیو ببینی یه عیبی داره. مگه ماها خودمون بدون عیب هستیم. یکی از خانمای اطرافم چند بار ازدواج کرد و جدا شد ادم بی عیب رو دنیا نیست
لیللی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11092 ببرش روانپزشک دارو مصرف کنه مگه میادچه حرفهادارو که بدتره دخترجان هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
لیللی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11092 دیگه هر کیو ببینی یه عیبی داره. مگه ماها خودمون بدون عیب هستیم. یکی از خانمای اطرافم چند بار ازدواج ... دقیقا خانم های بد هم هستنبد به معنی اخلاق های خاصنه صرفا خراببلهو لی مردها بیشتر بلانسبت ... هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
لیللی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11092 یعنی حاضری با همچو ادمی باشیکه فقط شوهر داشته باشی؟ بله مثلا چکار کنم؟؟؟ هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
لیللی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11092 یعنی حاضری با همچو ادمی باشیکه فقط شوهر داشته باشی؟ بحث آبرو یکیشوخیلی مسائل دیگرفعلا همینقدر بدون تا بیام بگم هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
روناعشق عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 12319 دقیقا خانم های بد هم هستنبد به معنی اخلاق های خاصنه صرفا خراببلهو لی مردها بیشتر بلانسبت ... ما میگیم مردا بیشتر اونا میشینن دور هم از زنها چیزایی تعریف میکنن که پرهاشون میریزه. از انصاف نگذریم زنهای الان تخت گاز دارن میرن...