2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چند وقته این رژیم و دارید و چقدر کم کردید البته اگه دوست داشتید جواب بدید

حدود یه سال یه بازه زمانی خیلی ناگهانی وزن اضافه کردم از ۷۲ همیشگی رسیدم به ۸۵ حتی مقطعی نزدیک ۹۰ هم شدم الان اومدم روی ۷۵ ولی نمیخواهم همین رو ثابت نگه دارم میخواهم بیام روی ۷۰ یه بار بعد با پروتیین و عضله سازی برگردم روی ۷۲ اون وقت ثابت نگه دارم قد هم ۱۷۵

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

حدود یه سال یه بازه زمانی خیلی ناگهانی وزن اضافه کردم از ۷۲ همیشگی رسیدم به ۸۵ حتی مقطعی نزدیک ۹۰ هم ...

رژیمی که گفتی فقط یه وعده غذا می خوری برات سخت نیست؟

یعنی یه ساله همچین رژیمی داری

رژیم من 16.8هست یعنی 16ساعت باید فست باشی و هیچی نخوری فقط توی این 16ساعت میتونی نوشیدنی بدون کاری م ...

خب این رژیم ضرر نداره؟ شما از ساعت چند دیگ چیزی نمیخوری؟ 

کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...

رژیمی که گفتی فقط یه وعده غذا می خوری برات سخت نیست؟یعنی یه ساله همچین رژیمی داری

از غروب پنجشنبه تا ظهر جمعه البته چیت میکنم 

اولش سخت بود ولی بعدش چون من مشکل تنبلی روده و دیر هضمی داشتم وقتی روی روالش افتادم اتفاقا برام خوب بود فقط مراقب هستم کالری لازم رو دریافت کنم حتماً پروتئین بالا باشه میوه و فیبر باشه کربوهیدرات هم فقط پیچیده مثل نان جو یا تست رژیمی یا برنج قهوه ای بعدش دو تا کربوهیدرات با هم مصرف نمیکنم مثلا سیب زمینی باشه دیگه نون و برنج حذفه دیگه بگم پخت پز فقط با هواپز و بخارپز و اینها بدون روغن انجام میدم اگر احیانا نیاز به روغن باشه زیتون یا کنجد مثلا 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

مشکل تنبلی روده اتون با این رژیم حل شده ؟من رژیم می گیریم بدتر میشم

برای اون البته پیش پزشک رفتم سری اول خودش یه چند قلم دارو داد بعدش گفت بهتره بدنت به دارو عادت نکنه اینا رو میدم فعلا مشکلت بر طرف بشه بعدش هم تغذیه برو خودت با تکرار و دقت دستت بیاد مثلا چه غذایی چه تاثیری روی بدنت داره.

من هم یه مدت کل غذاهایی که می‌خوردم با گوشی عکس تاریخ و ساعت دار می‌گرفتم هر مشکلی حتی میگرن هم داشتم خیلی شدید بر می‌گشتم می‌دیدم مثلا چی خوردم الان میگرنم خیلی کم شده دیگه حمله میگرنی یه ساله نداشتم وضعیت گوارشی هم همینجور. 

باز شما اگر پیشرفته تر خواستید یه تست هایی هست بر اساس ژنتیک شما بررسی میکنند مثلا ممکنه برای شما شیر و لبنیات زیاد خوب نباشه برای یکی دیگه غلات.

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

رژیم من 16.8هست یعنی 16ساعت باید فست باشی و هیچی نخوری فقط توی این 16ساعت میتونی نوشیدنی بدون کاری م ...

هرروز بخوای فستینگ بگیری فک کنم آسیب برسونه به بدن ولی کالری شماری به علاوه دوروز در هفته فستینگ اصولی تره

برای اون البته پیش پزشک رفتم سری اول خودش یه چند قلم دارو داد بعدش گفت بهتره بدنت به دارو عادت نکنه ...

دارویی که خیلی برای تنبلی روده بهتون جواب داد رو میشه بگید لطفاً 

چون دکتر رفتید دارم ازتون می پرسم 

دارویی که خیلی برای تنبلی روده بهتون جواب داد رو میشه بگید لطفاً چون دکتر رفتید دارم ازتون می پرسم

برای حدود یه سال پیش بود الان حضور ذهن ندارم ولی ملین و ضد اسپاسم بودن

نیمه‌ی تاریک ماه 💎