نباید سرخود چنین کاری کنی چون ممکنه برات آسیب زا باشه.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کم کم اگر رعایت کنی تا ده کیلو هم میتونی کم کنی تو سه ماه با این رژیم فقط سعی کن وعده هایی که می خوری پروتیین و فیبر بیشتر از کربوهیداتت باشه و زیاد غذاهای چرب نخور کنارش حتما ورزش هم بکن
حدود یک ساله که فست OMAD هستم سخت ترین فستینگ ۲۳/۱ یا یک وعده در شبانه روز البته زیر نظر متخصص هم تغذیه هم ورزش، البته کاربر آقا هستم کاهش وزن به جنسیت ژنتیک فعالیت ورزشی اینها هم بستگی داره ولی صرفاً با چیزی نخوردن یا کم خوردن بدن فقط بافت خودش از دست میده یعنی کاهش وزن با کیفیتی نخواهد بود افراد زیادی هستند سر وزن خودشون ولی چربی اضافه بدنی دارند افرادی هم هستند یکی دو کیلو اضافه وزن ولی درصد چربی مناسب تر، کل پروسه کاهش افزایش وزن باید زیر نظر متخصصین باشه نه رژیم سر خود.