2789
عنوان

رژیم فستینگ

863 بازدید | 27 پست

سلام 

من از همین امروز این رژیم رو شروع کردم می‌خوام بدونم تا 3 دیگه که عیده چقدر کم میکنم ؟

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

با پزشک تغذیه مشورت کردی؟؟

نباید سرخود چنین کاری کنی چون ممکنه برات آسیب زا باشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ۲۰ روزه شروع کردم ورزش نمیکنم فکر کنم ۳ یا ۴ روزم کالری بیشتر از حد مجازم رو مصرف کردم تا حالا ۲ کیلو و نیم کم کردم

وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک 

کم کم اگر رعایت کنی تا ده کیلو هم میتونی کم کنی تو سه ماه با این رژیم فقط سعی کن وعده هایی که می خوری پروتیین و فیبر بیشتر از کربوهیداتت باشه و زیاد غذاهای چرب نخور کنارش حتما ورزش هم بکن 

چطوریه؟ توضیح میدی

رژیم من 16.8هست 

یعنی 16ساعت باید فست باشی و هیچی نخوری فقط توی این 16ساعت میتونی نوشیدنی بدون کاری مثل آب و چای بخوری 

ولی اون 8ساعت هر چی دوست داری میتونی بخوری ولی به اندازه 

اون16ساعت شامل ساعت خواب هم میشه

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

من ۲۰ روزه شروع کردم ورزش نمیکنم فکر کنم ۳ یا ۴ روزم کالری بیشتر از حد مجازم رو مصرف کردم تا حالا ۲ ...

۱۶،۸؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

چایی با قند ؟؟؟

نه اصلا نباید قند بخوری 

قند رو بهتره همون 8ساعت هم نخوری 

اون 16ساعت میتونی فقط نوشیدنی بدون کالری بخوری نه هر نوشیدنی قند که جای خود داره 

حدود یک ساله که فست OMAD هستم سخت ترین فستینگ ۲۳/۱ یا یک وعده در شبانه روز البته زیر نظر متخصص هم تغذیه هم ورزش، البته کاربر آقا هستم کاهش وزن به جنسیت ژنتیک فعالیت ورزشی اینها هم بستگی داره ولی صرفاً با چیزی نخوردن یا کم خوردن بدن فقط بافت خودش از دست میده یعنی کاهش وزن با کیفیتی نخواهد بود افراد زیادی هستند سر وزن خودشون ولی چربی اضافه بدنی دارند افرادی هم هستند یکی دو کیلو اضافه وزن ولی درصد چربی مناسب تر، کل پروسه کاهش افزایش وزن باید زیر نظر متخصصین باشه نه رژیم سر خود.

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

نه اصلا نباید قند بخوری قند رو بهتره همون 8ساعت هم نخوری اون 16ساعت میتونی فقط نوشیدنی بدون کالری بخ ...

نوشیدنی بدون کالری میشه بفرمایید چیا هستن

من یک ماهه فستم حالا نمیدونم چقد کم کردم 

ولی گاهی زیاده روی میکنم 

نوشیدنی بدون کالری میشه بفرمایید چیا هستنمن یک ماهه فستم حالا نمیدونم چقد کم کردم ولی گاهی زیاده روی ...

چای و چای سبز و آب و قهوه بدون شکر