zaahraw81 مدیر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 2490 عنوان نظر میدین | مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 198 پست عکس ی پسریو میخام بزارم بگین چه وایبی بهتون میدع 1403/09/23 | 02:58 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mayamah عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 898 فکر میکنه من نمیفهمم اون پیجشو 🥲💔این پیجش فالو نمیکنه چون میدونه چک میکنم واقعا نمیفمم چرا اینکار ... هی دخترم چی بگم 🫠
zaahraw81 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 2490 بخدا الکی خودتونو درگیر مسایل الکی میکنیدی فالو دیگه خب شما پسرین همجنس خودتونو مبشناسید ادم چرا باید الکی دختر فالو کنه وقتی میدونع طرف حساسع💔
شتر_گاو_پلنگ عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 2287 عع خب اینم هست حداقل بگن ب ادم ذهن ادم درگیر نشهآخی دلم سوخت🥲خب وقتی میدونن نمیتونن چرا احساسات دخت ... لابد اول با خودش گفته همه تلاشمو میکنم برای خوشبختیش، بعد دیده با یه پدر مادر معتاد ویه خواهر مجرد که همه خرجشون با این بوده هیچجوره نمیتونه!اگر قراره خسته بشه دلیلی نداره مقاومت کنی!
zaahraw81 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 2490 هی دخترم چی بگم 🫠 هی نمیدونم بد زمونع ای شدهقبل اینک بدستم بیاره بهم میگف تو مهربونی دلت پاکهولی بعد ک گذشت بش گفم انفالو کن ی سریارو کرد بعدش گف از بس بد دلی🥲💔
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6517 خب شما پسرین همجنس خودتونو مبشناسید ادم چرا باید الکی دختر فالو کنه وقتی میدونع طرف حساسع💔 اینجا بحث اعتماده دیگه اگ بهش داری ک باید بیخیال باشیاگ نداری هم ک کلا کنسل کنید اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
zaahraw81 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 2490 لابد اول با خودش گفته همه تلاشمو میکنم برای خوشبختیش، بعد دیده با یه پدر مادر معتاد ویه خواهر مجرد ک ... وای خیلی بده دلم سوخت پسرا هم حق دارن گرونی شدع🥲من فک میکنم خستع شده...نه منم یجورایی بی حس شدم از این همه بی توجهی ...
mayamah عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 898 هی نمیدونم بد زمونع ای شدهقبل اینک بدستم بیاره بهم میگف تو مهربونی دلت پاکهولی بعد ک گذشت بش گفم انف ... وای خدا چطور تونسته دلتو بشکنه
zaahraw81 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 2490 اینجا بحث اعتماده دیگه اگ بهش داری ک باید بیخیال باشیاگ نداری هم ک کلا کنسل کنید تازه دوماهه ک تو رابطع ایم هیچجوره اعتماد ندارم مخصوصا وقتی میدونع بدم میاد باز فالو میکنه بعد میگ تو فکرت بستس
mayamah عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 898 وای خیلی بده دلم سوخت پسرا هم حق دارن گرونی شدع🥲من فک میکنم خستع شده...نه منم یجورایی بی حس شدم از ... اگه خودت همیشه به خاطر این رابطه حالت بده تموم کن اگر نه که بزار
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6517 تازه دوماهه ک تو رابطع ایم هیچجوره اعتماد ندارم مخصوصا وقتی میدونع بدم میاد باز فالو میکنه بعد میگ ت ... دوماه کمه باید بیشتر.بگذره اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
zaahraw81 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 2490 وای خدا چطور تونسته دلتو بشکنه واقعا از همین موندم...ک اولش با چ حرفایی بدستت میارن بعد سر ی فالور بت چی میگن💔
شتر_گاو_پلنگ عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 2287 هی نمیدونم بد زمونع ای شدهقبل اینک بدستم بیاره بهم میگف تو مهربونی دلت پاکهولی بعد ک گذشت بش گفم انف ... بدرد نمیخوره اسی! وقتی در این حدم برات قدم برنمیداره کلا بفرستش لا دسته همون دخترا
mayamah عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 898 واقعا از همین موندم...ک اولش با چ حرفایی بدستت میارن بعد سر ی فالور بت چی میگن💔 والا چی بگم وقتی بخاطر چندتا فالور اینطوری میکنه بدرد رابطه سالم نمیخوره
zaahraw81 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 2490 اگه خودت همیشه به خاطر این رابطه حالت بده تموم کن اگر نه که بزار واقن حس میکنم حال من بده چون اون ی ادم شوخیه چنبار زنگ میزدیم میگف میخندید با رفیقاش صداش میومد ولی من همش فکرو نگرانی...من واقعا دوسش دارم حتی براش یچیزی هم گرفتم یادگاری بهش بدم وقتی دیدمش و بگم ک اگ اوضاع میخاد همبنطور پیش بره دوستانه جدا بشیم ن با دعوا💔
شتر_گاو_پلنگ عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 2287 تازه دوماهه ک تو رابطع ایم هیچجوره اعتماد ندارم مخصوصا وقتی میدونع بدم میاد باز فالو میکنه بعد میگ ت ... میخواستی بگی بیا برو بذار باد بیاد باباااااا ، تو فکرت باز نیست فکرت پارست