2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عع خب اینم هست حداقل بگن ب ادم ذهن ادم درگیر نشهآخی دلم سوخت🥲خب وقتی میدونن نمیتونن چرا احساسات دخت ...

لابد اول با خودش گفته همه تلاشمو میکنم برای خوشبختیش، بعد دیده با یه پدر مادر معتاد ویه خواهر مجرد که همه خرجشون با این بوده هیچجوره نمیتونه!

اگر قراره خسته بشه دلیلی نداره مقاومت کنی!

هی دخترم چی بگم 🫠

هی نمیدونم بد زمونع ای شده

قبل اینک بدستم بیاره بهم میگف تو مهربونی دلت پاکه

ولی بعد ک گذشت بش گفم انفالو کن ی سریارو کرد بعدش گف از بس بد دلی🥲💔

خب شما پسرین همجنس خودتونو مبشناسید ادم چرا باید الکی دختر فالو کنه وقتی میدونع طرف حساسع💔

اینجا بحث اعتماده دیگه 

اگ بهش داری ک باید بیخیال باشی

اگ نداری هم ک کلا کنسل کنید

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

لابد اول با خودش گفته همه تلاشمو میکنم برای خوشبختیش، بعد دیده با یه پدر مادر معتاد ویه خواهر مجرد ک ...

وای خیلی بده دلم سوخت 

پسرا هم حق دارن گرونی شدع🥲

من فک میکنم خستع شده...

نه منم یجورایی بی حس شدم از این همه بی توجهی ...

اینجا بحث اعتماده دیگه اگ بهش داری ک باید بیخیال باشیاگ نداری هم ک کلا کنسل کنید

تازه دوماهه ک تو رابطع ایم هیچجوره اعتماد ندارم مخصوصا وقتی میدونع بدم میاد باز فالو میکنه بعد میگ تو فکرت بستس

وای خیلی بده دلم سوخت پسرا هم حق دارن گرونی شدع🥲من فک میکنم خستع شده...نه منم یجورایی بی حس شدم از ...

اگه خودت همیشه به خاطر این رابطه حالت بده تموم کن اگر نه که بزار

تازه دوماهه ک تو رابطع ایم هیچجوره اعتماد ندارم مخصوصا وقتی میدونع بدم میاد باز فالو میکنه بعد میگ ت ...

دوماه کمه باید بیشتر.بگذره

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

اگه خودت همیشه به خاطر این رابطه حالت بده تموم کن اگر نه که بزار

واقن حس میکنم حال من بده چون اون ی ادم شوخیه چنبار زنگ میزدیم میگف میخندید با رفیقاش صداش میومد ولی من همش فکرو نگرانی...

من واقعا دوسش دارم حتی براش یچیزی هم گرفتم یادگاری بهش بدم وقتی دیدمش و بگم ک اگ اوضاع میخاد همبنطور پیش بره دوستانه جدا بشیم ن با دعوا💔