2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای اینقد زود قضاوت نکن ولی معلوم میشه که چی به چیه

اخه معلوم نمیشه همیشه دلیلای تکراری میاره

دوتا پیج داره با پیج پیویش دختر فالو نمیکنه با اون یکی فالو میکنه چند بار سر این موضوع بحثمون شد

هربار میریم بیرون بجا اینک خوش بگذره فقد اسم فالورو دختره میدونع من حساسم باز اینکار میکنه برا همینه شک کردم ب خیانت🥲

عع امیدوارم همین باشه ولی بیشتر موقها کمرنگ شدن ی دلیلی داره🥲

ب دلت بد راه نده ماها ب یکیشم راضی ایم البته اگر همونی باشه ک بخایم

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

اخع عوض شدهبی توجهی میکنه وقت نمیزارهمن حس خیانت دارم🥲

بعضی وقتا مردا بی حوصله میشن! می بینی حتی حوصله خودشونم ندارن، مخصوصا اگر براشون مشکلی پیش اومده باشه!

من مورد میشناسم دختره فکر میکرد که دوست پسرش خیانت کرد که اینو ول کرد! در صورتی که پسره چون مطمئن بود خوشبختش نمیکنه ولش کرد! پسره بعدش نابود شد، شبا تا صبح گریه میکرد، آخرشم معتاد شد! ولی دختره هنوز فکر میکنه که بهش خیانت کرد

البته شما بهتره حواست باشه، قبل از ازدواج سخت گیری و حساسیت خوبه

اخه معلوم نمیشه همیشه دلیلای تکراری میارهدوتا پیج داره با پیج پیویش دختر فالو نمیکنه با اون یکی فالو ...

پس خیلی مشکوکه اگه داره با یه پیج دیگه دختر فالو میکنه این پایدار نیست

کاش همه این فکرو داشتن وجدان داشتنولی مسئلع مهمه ما سر فالور دختره...

بخدا الکی خودتونو درگیر مسایل الکی میکنید

ی فالو دیگه

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

بعضی وقتا مردا بی حوصله میشن! می بینی حتی حوصله خودشونم ندارن، مخصوصا اگر براشون مشکلی پیش اومده باش ...

عع خب اینم هست حداقل بگن ب ادم ذهن ادم درگیر نشه

آخی دلم سوخت🥲

خب وقتی میدونن نمیتونن چرا احساسات دختر درگیر میکنن

منم حس میکنم این فکر میکنه نمینونه ب من برسه شاید داره کمرنگ میشه🥲

اره من سختگیری دارم ولی ممکنن اون خستع شده باشع

پس خیلی مشکوکه اگه داره با یه پیج دیگه دختر فالو میکنه این پایدار نیست

فکر میکنه من نمیفهمم اون پیجشو 🥲💔

این پیجش فالو نمیکنه چون میدونه چک میکنم 

واقعا نمیفمم چرا اینکار میکنه برا همین حس خیانت دارم💔