2777
2789
عنوان

چقد دلم گرفته

90 بازدید | 10 پست

نمی دونم چرا دلم میگیره جدیدا حس زندگی ندارم 

😔

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
منم خیلی دلم گرفته نمیتونم بخوابم😔

چرا ؟ من انقد این مدت فکر کردم و له نتیجه ترسیدم حس می کنم روحمو  آزردم خیلی نگران آینده دخترامم

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا ؟ من انقد این مدت فکر کردم و له نتیجه ترسیدم حس می کنم روحمو آزردم خیلی نگران آینده دخترامم

منم ماه هاست نگران آینده دخترام هستم چون دوقلو هستن خیلی سخته همه چی...

من دلم گرفته چون میبینم داره ظلم میشه به مظلومین😔

همه جای دنیا تو همین نزدیکی ها...میدونم خیلیا خیلی مظلومن ولی بهشون ظلم میشه💔💔💔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

منم ماه هاست نگران آینده دخترام هستم چون دوقلو هستن خیلی سخته همه چی...من دلم گرفته چون میبینم داره ...

چقدر سخته مادر بودن 🥺😭😭 میخوای بمیری اما دلت نمیاد و میگی نکنه بمیرم کسی اذیتشون کنه 😭من حس می کنم یه مدت پیش روحم جدا شد به زمین نگاه کردم دیدم دورم ازش اما بهو یاد دخترام افتادم و چشامو باز کردم 

چقدر سخته مادر بودن 🥺😭😭 میخوای بمیری اما دلت نمیاد و میگی نکنه بمیرم کسی اذیتشون کنه 😭من حس می ک ...

چقدر حرفات حرف دل منه خواهر😔😔

منم بارها از ظلم  و ستم این دنیا آرزوی مرگ کردم ولی پشیمون شدم دلم به حال بچه های بی گناهم سوخت ...

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

چقدر حرفات حرف دل منه خواهر😔😔منم بارها از ظلم و ستم این دنیا آرزوی مرگ کردم ولی پشیمون شدم دلم به ...

عزبزم چه ظلمی ؟ به خودت ظلم میشه؟؟  چرا اقدامی نمی کنی 

عزبزم چه ظلمی ؟ به خودت ظلم میشه؟؟ چرا اقدامی نمی کنی

نه بمن ظلم نمیشه...یعنی اگرم بشه زیاد نیست

ولی خیلیارو دیدم بی گناه مظلوم ساده...بهشون ظلم می‌شه 

دلم میترکه خواهر😔😔😔اینکه بدونم بچه ای شب گرسنه خوابیده....اینکه مادری غذاشو داده بچه هاش سیر باشن 😔

بیشتر از بچه های خودم دلم برا این بچه ها میسوزه 💔💔

نه بمن ظلم نمیشه...یعنی اگرم بشه زیاد نیستولی خیلیارو دیدم بی گناه مظلوم ساده...بهشون ظلم می‌شه دلم ...

عزیززم چقد مهربون 🥺🥺 خب ببین در حد توان خودت کمک کن بهشون و اینو بدون که خدارو دارن و داره می بینه ظلمایی که بهشون میشه رو قطعااا اون ظالم جواب کارشو این دنیا هم می بینه به زودی 

عزیززم چقد مهربون 🥺🥺 خب ببین در حد توان خودت کمک کن بهشون و اینو بدون که خدارو دارن و داره می بینه ...

دستم بسته است وگرنه جونمم میدادم برا اینا...توکل برخدا خودش کمک هممون باشه

دخترا مدرسه میرن؟

دستم بسته است وگرنه جونمم میدادم برا اینا...توکل برخدا خودش کمک هممون باشهدخترا مدرسه میرن؟

اره توکل بر خدای خوب و مهربونم  بسپارشون به اون یکیشون کلاس سومه جشن تکلیفش نزدیکه ذوق دارم براش دومی هم کوچولوئه نزدیک سه سالشه امروز خیلی خرابکاری کرد زدمش الان دلم میخواد بمیرم که چرا زدمش 😭😭بغلمه