منم ماه هاست نگران آینده دخترام هستم چون دوقلو هستن خیلی سخته همه چی...من دلم گرفته چون میبینم داره ...
چقدر سخته مادر بودن 🥺😭😭 میخوای بمیری اما دلت نمیاد و میگی نکنه بمیرم کسی اذیتشون کنه 😭من حس می کنم یه مدت پیش روحم جدا شد به زمین نگاه کردم دیدم دورم ازش اما بهو یاد دخترام افتادم و چشامو باز کردم
لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
نه بمن ظلم نمیشه...یعنی اگرم بشه زیاد نیستولی خیلیارو دیدم بی گناه مظلوم ساده...بهشون ظلم میشه دلم ...
عزیززم چقد مهربون 🥺🥺 خب ببین در حد توان خودت کمک کن بهشون و اینو بدون که خدارو دارن و داره می بینه ظلمایی که بهشون میشه رو قطعااا اون ظالم جواب کارشو این دنیا هم می بینه به زودی
لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
دستم بسته است وگرنه جونمم میدادم برا اینا...توکل برخدا خودش کمک هممون باشهدخترا مدرسه میرن؟
اره توکل بر خدای خوب و مهربونم بسپارشون به اون یکیشون کلاس سومه جشن تکلیفش نزدیکه ذوق دارم براش دومی هم کوچولوئه نزدیک سه سالشه امروز خیلی خرابکاری کرد زدمش الان دلم میخواد بمیرم که چرا زدمش 😭😭بغلمه