بچه ها من تو تاپیکای قبلم گفتم من چندین بار تو خونه خودم مادرمو دیدم ولی مادرم نبود یکبارم رفتم اتاق خواب خودمو دیدم چند باررسایه دیدم یا مثلا کسی خونه نبود یکی صدام میزد وسایلام گم میشه بعد دقیقاهمونجاست ک صدبار گشتم تو اتاق خواب شوهرم میگفت دیونه شدی تا اینکه یه شب شوهرم خواب بود پاشو لگد کردن و منم نبودم تو اتاق شوهرمم باور کرد ک جن داره واقعا خونه همسایمون و ب طور اتفاقی دیدم و تعریف کردم گفت مستاجر قبلیا هم اینجا جن دیدن و زود از اینجا رفتن هیچکس بیشتر از دو ماه تو این خونه نمونده اخرین باری ک اینجا مستاجر داشت ۷سال پیش بوده بعد اون کسی نیومده تا شما اومدید بنظرتون راست میگه؟اخه زنه از این روضه خوناس خادم امام زاده محله اس
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خونه بالایی ما طبقه بالا هیچ کس نیست توش اکثر شبا صدا میاد صدای بکوب بکوب پا تخت خیلی عجیبه هیچ کس ن ...
بقران قسم طبقه دوتاطبقه بالای ما خالیه خونه چهار طبقس شبا ساعت ۳ک میشه انگار دوتا بچه دارن دنبال بازی میکنن اینجوری صدا میاد هم من میشنوم هم شوهرم هم کسایی ک خونمون خوابیدن ولی باز میگم مادرنو تو خونه خودمم میبینم یا صدام میکنن وقتی تنهام باور نمیکنن
خونه قبلی مام اینطوری بود یه بلاهایی سرم میاوردن که حد نداشت دیگه عادت کرده بودم جالبه همسایه پایینی میگفت قبل شما یکی اینجا بود خانمه دیوونه بود میگفت خونه جن داره نگو واقعا داشته
یعنی چی باور نمیکنن منم مثل تو اونقدر موندم که دیوونه روانی شدم و از خونم فرار کردم الان م در به در ...
شوهرمو یکبار پاشو لگد کردن ولی من اذیت میشم پیش پولم کم خونه پیدا نمیکنن چند ماه پیش خونم خود ب خود اتیش گرفت اصلا منشاشو پیدا نکردن گفتن نشتیه درصورتی ک هیچی روشن نبود تو خونمون
خونه قبلی مام اینطوری بود یه بلاهایی سرم میاوردن که حد نداشت دیگه عادت کرده بودم جالبه همسایه پایینی ...
بقران قسم همسایمون خیلی خانم مومنی میگه هرکی اومده اینجا فرار کرده من تعجب کردم اخه با پیش پول کم و کراایه کم صاحبخونه داده خونه رو ب من من فکر کردم توهم منه