2777
2789
عنوان

همسایمون گفت خونتون سنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2379 بازدید | 125 پست
من زیاد قبول ندارم ولی مامانم هروفتوازین حسا داره بقره و جن ۳ بار میذارهاذان هم میگن بذارید پخش بشه ...

مهمون داشتم گفت خونت جن داره من دیدم .یعنی وقتی رفتم همش میترسیدم حتی تو آسانسور

تو همین نی نی سایت یکی گفت سوره بقره بزار پخش بشه

من خودم بلند تو خونه میخونم خیلی حس آرامش گرفتم و اون ترس دیگه تو وجودم نیس

خونه بالایی ما طبقه بالا هیچ کس نیست توش اکثر شبا صدا میاد صدای بکوب بکوب پا تخت خیلی عجیبه هیچ کس نیس واقعا ، یه بار رفتم تو خونه خیلی حس بدی داد بهم 

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری هنوز تو اون خونه موندی واقعا برام سواله ؟

عزیزم هیچکس حرفمو باور نمیکنه ک شوهرمم میگفت دیونه ای و یکبار شوهرم تو اتاق خواب بود خوگفت قشنگ یکی اومد پامو لگد کرد 

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

عزیزم هیچکس حرفمو باور نمیکنه ک شوهرمم میگفت دیونه ای و یکبار شوهرم تو اتاق خواب بود خوگفت قشنگ یکی ...

یعنی چی باور نمیکنن 

منم مثل تو اونقدر موندم که دیوونه روانی شدم و از خونم فرار کردم الان م در به در دکترم

خونه بالایی ما طبقه بالا هیچ کس نیست توش اکثر شبا صدا میاد صدای بکوب بکوب پا تخت خیلی عجیبه هیچ کس ن ...

بقران قسم طبقه  دوتاطبقه بالای ما خالیه خونه چهار طبقس شبا ساعت ۳ک میشه انگار دوتا بچه دارن دنبال بازی میکنن  اینجوری صدا میاد  هم من میشنوم هم شوهرم هم کسایی ک خونمون خوابیدن  ولی باز  میگم مادرنو تو خونه خودمم میبینم یا صدام میکنن وقتی تنهام باور نمیکنن

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

خونه قبلی مام اینطوری بود یه بلاهایی سرم میاوردن که حد نداشت دیگه عادت کرده بودم جالبه همسایه پایینی میگفت قبل شما یکی اینجا بود خانمه دیوونه بود میگفت خونه جن داره نگو واقعا داشته

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

یعنی چی باور نمیکنن منم مثل تو اونقدر موندم که دیوونه روانی شدم و از خونم فرار کردم الان م در به در ...

شوهرمو یکبار پاشو لگد کردن ولی من اذیت میشم پیش پولم کم خونه پیدا نمیکنن چند ماه پیش خونم  خود ب خود اتیش گرفت اصلا منشاشو پیدا نکردن گفتن نشتیه درصورتی ک هیچی روشن نبود  تو خونمون

خونه قبلی مام اینطوری بود یه بلاهایی سرم میاوردن که حد نداشت دیگه عادت کرده بودم جالبه همسایه پایینی ...

بقران قسم همسایمون خیلی خانم مومنی میگه هرکی اومده اینجا فرار کرده من تعجب کردم اخه با پیش پول کم و کراایه کم صاحبخونه داده خونه رو ب من من فکر کردم توهم منه

بقران قسم طبقه دوتاطبقه بالای ما خالیه خونه چهار طبقس شبا ساعت ۳ک میشه انگار دوتا بچه دارن دنبال با ...

آخ آخ گفتی من میخواستم تاپیک بزنم گفتم اینجا میگن توهم زدی تا دوساعت پیش از سر شب صدا میومد بالاسر من خیلی ببخشید انگار صدای رابطه باشه صدای بکوب بکوبشون

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
آخ آخ گفتی من میخواستم تاپیک بزنم گفتم اینجا میگن توهم زدی تا دوساعت پیش از سر شب صدا میومد بالاسر م ...

بخدا منم از ترسم نمیگم ب کسی میگم میگن توهم زدم

بالاخره دست دست نکن که دیوون روانی میشی مطمئن باش

برم  دنباله خونه