بچه ها من تو تاپیکای قبلم گفتم من چندین بار تو خونه خودم مادرمو دیدم ولی مادرم نبود یکبارم رفتم اتاق خواب خودمو دیدم چند باررسایه دیدم یا مثلا کسی خونه نبود یکی صدام میزد وسایلام گم میشه بعد دقیقاهمونجاست ک صدبار گشتم تو اتاق خواب شوهرم میگفت دیونه شدی تا اینکه یه شب شوهرم خواب بود پاشو لگد کردن و منم نبودم تو اتاق شوهرمم باور کرد ک جن داره واقعا خونه همسایمون و ب طور اتفاقی دیدم و تعریف کردم گفت مستاجر قبلیا هم اینجا جن دیدن و زود از اینجا رفتن هیچکس بیشتر از دو ماه تو این خونه نمونده اخرین باری ک اینجا مستاجر داشت ۷سال پیش بوده بعد اون کسی نیومده تا شما اومدید بنظرتون راست میگه؟اخه زنه از این روضه خوناس خادم امام زاده محله اس
یه بانک های قرض الحسنه هستن که پول میزاری بعد وام میگیری مثلا ما ۳۰ تومن گذاشتیم ۲ ماه کار کرد همونقدر وام برداشتیم یکی از آشناهامون اونجا حساب داشت اومد ضامن شد
فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!
شما خودت با اینکه تجربه ماورایی داری تو اون خونه هنوز نتونستی باور کنی خانم همسایتون راست میگهحالا ا ...
عزیزم من مادرمم خوابیده خونمون شبا ۲ ۳ب ب بعد صدای دوییدن میاد پای شوهرمم لگد کردن سایه میبینه شوهرم ولی بیشتریا میگن توهم زدی و زیاددفکر کردی و این حرفا باور نمیکننن ک دیشب تا دم صبح رو سقفمون دفقط میدوییدن اخر شوهرمو بیدار کردم میگه شاید بچه های فامیل صاحب خونه ان گفتم اخه خودتم میدونی هرشب این ساعت میدوان هیچی نگف