2777
2789
عنوان

همسایمون گفت خونتون سنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2379 بازدید | 125 پست
دورت بگردم من کی اخه وام میده بهم بدون ضامن

یه بانک های قرض الحسنه هستن که پول میزاری بعد وام میگیری مثلا ما ۳۰ تومن گذاشتیم ۲ ماه کار کرد همونقدر وام برداشتیم یکی از آشناهامون اونجا حساب داشت اومد ضامن شد

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

یه بانک های قرض الحسنه هستن که پول میزاری بعد وام میگیری مثلا ما ۳۰ تومن گذاشتیم ۲ ماه کار کرد همونق ...

ما  ن پولی داریم  ن ضامنی 😊😊

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عجیب🤔 چرا صابخونه به خودش زحمت میده در حالی که دوطبقه خالیه؟ آسانسور دارید؟

ن عزیزم نداریم نمیدونم  خودم گفتم شاید چون طبقه بالا ساکتره بخاطر اون انتخاب کرده

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

شما خودت با اینکه تجربه ماورایی داری تو اون خونه هنوز نتونستی باور کنی خانم همسایتون راست میگهحالا ا ...

عزیزم من مادرمم  خوابیده خونمون شبا ۲ ۳ب ب بعد صدای دوییدن میاد پای شوهرمم لگد کردن سایه میبینه شوهرم  ولی بیشتریا میگن توهم زدی و زیاددفکر کردی  و این حرفا باور نمیکننن ک دیشب تا دم صبح  رو سقفمون دفقط میدوییدن اخر شوهرمو بیدار کردم  میگه شاید بچه های فامیل صاحب خونه ان   گفتم اخه  خودتم میدونی هرشب این ساعت میدوان  هیچی نگف

عزیزم من مادرمم خوابیده خونمون شبا ۲ ۳ب ب بعد صدای دوییدن میاد پای شوهرمم لگد کردن سایه میبینه شوهر ...

عزیزم من کامل میفهمم چی میگی .و میدونم ک حقیقته

من مالک تمام دنیای موازی ام...talvan3🤍

عزیزم من کامل میفهمم چی میگی .و میدونم ک حقیقته

مرسی عزیزم