من ivf هستم و قراره چند روز دیگه سرکلاژ کنم 14 هفته هستم... میشه بعد یه هفته استراحت سر کار رفت؟ خودم تهرانم محل کارم کرجه و حدود 8 ساعت باید بشینم یه جا و توالت فرنگی هم دسترسی ندارم محل کار... کسی بوده رفته باشه؟
خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
والا من سرکلاژ شدم به دکترم گفتم باید استراحت کنم؟گفت نه ما سرکلاژ کردیم که نرمال زندگی کنیباورت نمی ...
اخه انقدر شنیدم که میگن نمیدونم لگن میگیرن... تو تخت موهاشونو میشورن والا من موندم...
خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
آره عریزم ولی اون یک هفته رو فقط واسه حموم و دسشویی راه برو ک خوبه خوب شیتو دسشویی فقط فرنگیتو حموم ...
شما سرکارم رفتی عزیزم؟
خدا میدونه که من تا روز آخر سرپا بودم مهمونی میدادمروز آخر رفتم خودم نامه بیمه گرفتم برای بستری و بع ...
عزیزم شما ivf ی بودی؟من هر چی به دکتر و اطرافیان میگم میگن بارداری پرخطر داری انقدر زحمت کشیدی استراحت کن...
والا من سرکلاژ شدم به دکترم گفتم باید استراحت کنم؟گفت نه ما سرکلاژ کردیم که نرمال زندگی کنیباورت نمی ...
عزیزم ببخشید شما طول سرویکست چند بود؟