2777
2789
عنوان

تبلیغات صدا و سیما

276 بازدید | 17 پست

خانما شما این تبلیغای تلویزیون رو پیگیری میکنید؟

دیدید توروخدا اصلا فکر نمیکنن شاید کسی که این تبلیغارو نگاه میکنه نون برای خوردن شاید نداشته باشه...سرخوش چند تا خانواده دور هم جمع میشن کباب و مرغ و انواع پلو و چلو...خب خیلیا هستن ندارن...بچه کوچیک دارن.بهونه میگیرن و دلشون میخواد اونوقت خانواده شرمنده میشه.امشب هر لقمه شام میخوردم با بغض میخوردم...کاش مسئولای نظارت به محتوای صدا و سیما به این چیزا هم توجه کنه.

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

اصلا یه تبلیغ دو تبلیغ نیست...تبلیغ روغن.ماست.ادویه و چاشنی غذا.رب.تو همه اینا انگار مجبورن سفره های رنگین نشون بدن با صد رقم غذا

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار یکی از دوستام میگفت به شوخی به بابام.گفتم اکه خواستی یخچال بخری فلان یخچالو بخر.میگه بابام گفت چرا؟گفتم وقتی تو تلویزیون تبلیغ میکنن توش پره.کیک و انواع دسرو نوشیدنی.بقیه خالین.

موافقم  همیشه میزهای انچنانی چیده شده

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
چرا؟میشه دلیلشو بدونم؟

دلایلم خیلی زیاده.

ادما باید یاد بگیرن خودشونو با شرایط زندگیشون وقف بدن به فرض تلویزیونو کنترل کنن تو دنیای واقعی میخوان چیکار کنن مردم ماشین خوب سوار نشن رستوران خوب کسی تاسیس نکنه و بوتیک های شیک نباشه که ممکنه یه عده ناراحت بشن.

همینطوریش دید کشورای دیگه به ایران بده حالا یه ذره دارن خودشونو شبیه اروپایی ها میکنن تبلیغات و محصولاتشون رو اونم به خاطر بعضی ها جلوشو بگیرن.

اینو که میگم نریزین سرم.

چرا همیشه ماباید فرهنگ و خیلی چیزارو از اروپاییی ها یادبگیریم؟!!

همیشه تو نی نی سایت بحث از انسانیته.کاری به ایرانی اروپاییش ندارم چه در اروپا چه ایران کار درستی نیست. بگذارید یک بارهم اروپایی ها ازما یادبگیرن.چرا همیشه ماباید مثل اونها باشیم؟!

واقعا برای تبلیغ یه روغن لازمه چندجور غذارو نشونبددر ضمن کاری که تبلیغات میکنه ترویج تجمل گراییه،مصرف گراییه.از تبلیغ کرمهای مزخرف و تقلبی بگیربد تا تبلیغ موسسات آموزشی.دارن همه روبچه هارو شستشوی مغزی میدن.

واینکه کسی  رو مجبورنمیکنن فروشگاه شیک و لوکس بره.یا جایی که پولش نمیرسه بره خرید کنه.اما با تبلیغ گویا وارد خونه مردم میشن. مثلا شما وقتی میرید خرید بیشتر اون کالایی رو میخرید که تو تلویزیون تبلیغ شده.مثلا یه مارک دیگه از مایع ظرفشویی ببینید میگید تاحالا اسمشو نشنیدم ولش کن حتما خوب نیست.ازین مارک بگیر که چربی زداییش فوق العاده است.

شاید تبلیغات چیز مهمی به نظر نرسه ولی آروم و یواش تو زندگی مردم تاثیرمیذاره و خودمون خبرنداریم.