2821
2789
عنوان

دختره پیکمی

530 بازدید | 18 پست

تو دبیرستان یه دختری هم کلاسم بود با وجود اینکه نامزد داشت و بعدش حتی عقد کرد از هیچ مردی نمیگذشت اینقدر براشون عشوه میومد دبیرمرد که داشتیم اون روزا حتی از زورای دیگه بیشتر ارایش میکرد و اکسسوریای بیشتری هم استفاده میکرد یا حتی از تعمیر کار و شوفاژ کاری که به مدرسه میومدنم نمیگذشت البته اونا جونتر بودن حدود 25تا30 همش جلو چشمشون رژمیرفت به بهانه های مختلف یه خودی بهشون نشون میداد هیچوقت فازشو درک نکردم عکس نامزدشم دیدم خیلی پسر خوبو خوشقیافه ایم بود 

صدای شکستن قلبم تا آسمون هفتم هم رفت ولی حیف که حتی خدا هم نشنید...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم ما به اینا نمیگیم پیک می 🫥اسم دیگه ای داره بگم تعلیق میشم

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

شما کلا نیا نی نی سایت چون اینجا هر بحثی هست اکثرا به تو ربطی نداره

دقیقااااا فکر کردم فقط من ایشونو شناختم 

خیلی هم ادعای روشنفکری دارن

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

تو مدارس معمولا یکدونه تو کلاس هست 

ما بیشترم داشتیم از اینا:»

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

2790
2823
2791
2779
2792