2777
2789
عنوان

دختره پیکمی

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 18 پست
پیک می یعنی چی؟

اصطلاح پیک می گرل به دختری اطلاق می شود که برای جلب توجه و تأیید دیگران، به خصوص مردان، تلاش می کند که خود را از سایر دختران متفاوت نشان دهد. این تفاوت به صورتی اغراق آمیز نشان داده می شود تا به چشم بیاید. هدف پیک می گرل ها این است که به نوعی بگویند: “من بهتر از بقیه دخترها هستم، من را انتخاب کنید” (Pick Me به معنی “من را انتخاب کن” است). پیک می گرل ها معمولاً سعی می کنند این تفاوت را به شکلی نشان دهند که خود را در مقام بهتری نسبت به بقیه دختران قرار دهند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصطلاح پیک می گرل به دختری اطلاق می شود که برای جلب توجه و تأیید دیگران، به خصوص مردان، تلاش می کند ...

هنوز کامل اصطلاحات دهه ۸۰ ی ها رو یاد نگرفته بودیم که دهه ۹۰ ی ها از راه رسیدن . رل و کات و کراش و اکسم و نکسم و ... کم بود . پیک می بوی هم اضافه شد . اولش فکر کردم پیک یعنی پیک یا استکان مشروب . می هم که یعنی مشروب . پیک می یعنی لیوان مشروب .