2777
2789
عنوان

آیا رحم اجاره ای کار درستی هستش

122 بازدید | 6 پست

خانواده تصمیم میگیره

۱۰ تا بچه داشته باشه

مثل بعضی از خانم ها که فقط میگن

همیشه از ۱۰ تا بچه میخواستم

(مادر ۵ قلو های دماوندی تو ماه عسل گفتش همیشه از خدا ۱۰ تا بچه میخواستم )

حالا برای داشتن ۱۰ تا یا ۲۰ تا بچه یک نفر دیگه حامله بشه 

صحیح است یا غلط

تو ایران

علی رغم اینکه مردم با ادب شدن بخاطر اطلاعات فضای مجازی اما فضولی و شایعه پراکنی و  غیر عادی نگاه کردن به این موارد اولیت اول مردم هستش (بسیاری از مواقع مردم خودشون خودشون میزنن به روستایی بودن و اطلاع بودن تا بتونن مسخره کنن اشخاص در این زمینه )

این موضوع یکی از چالش برانگیزترین بحثای اخلاق پزشکی هست که ما حتی راجبش یه ارائه کامل داشتیم و اصن نمیشه اینجوری جوابتونو بگیرید چون از نظر مذهبی،اخلاقی،رولنشناسی،حقوقی و .... باید جواب بدیم که اونم خیلی متغیره

و تو از مردن زیر پوستین زندگی چه میدانی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر‌شرایط + اعصابش داشته باشه و پولش خم باشه ن مشکلی نیست ولی نیان‌تبلیغش کنن.

بعضز‌وقتا تنها راه بچه دار شدن رحم اجاره.ای

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

نمی دونم ولی یکی از فامیل های دورمون چندین سال بود که بچه دار نمی شد بعد میگن که رحم اجاره اینا انگار کردن الان هم بچش پسره اسمش بخاطر نذر و نیاز کرده بود حسین گذاشته الان فک کنم 1 سال اینارو داشته باشه همه ی فامیل هم عادی هستن یعنی باهاش مخالف یا بد رفتار نکردن 

کوچولوام درخواست ندین🫠😂