2777
2789
عنوان

میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 24 پست

بهتره با ارامش و بدون دعوا باهاش صحبت كنيً  و قطع كنيً اين چتاي معموليو، مرد هرچقدر هم كه پاك باشه بازم مرده و ممكنه خدايي نكرده اين وسط براي خانم سوتفاهم پيش بياد و حتي نا خواسته ابروي دو طرف بره، مثلا ي نفر سر كار ببينه همسرتون داره پيغام ميده خَيلي اتفاقي، بيا و درستش كن 

[QUOTE=49193197]آره.. چندوقت پیش کلید کرده بود بریم بیرون باهم .. شوهرم اول گفت دختره همکارش میگه با همکارای هم دورش ...[QUOTEعزیزم شکی نیست ک به شوهرت اعتماد داری من هم به شوهر تو اعتماد دارم اما به اون دختره اعتمادی نیست اگ شوهرت هفت خط روزگار بود ترسش کمتر بود چون صادق و پاک و درست کاره بخدا ترسش بیشتره اون مارمولک از همین سو استفاده میکنه. شوهرمن به پاکی همجا معروفه خیلی سر بزیره مومنه مظلومه نمازشم ترک نمیشه اما هربار گوشیش اتفاقی چک میکردم همش دعوامون میشد تا تو تل بایکی چت کرده بود یا... یکبار عکس دخترخاله اش تو پوشه خصوصی و مخفیش دیدم چندروز قهربودم اخرم یه دلیلی اورد هنوزم ک هنوزه باور نکردم هیچوقت به هیچ مردی اعتمادنکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری بگم؟راستش رو بگم دیگه؟بالای گوشیش پیام اومد دیدم.خودشم میدونه اهل تجسس نیستم.

خب تو این موردا نباید رودرباییستی داشته باشی رک و راست بهش بگو اونروز یهو نگام افتاد به گوشیت دیدم فلانی پیام داده چه خبر ازش؟هنوز میاد مگه سرکار؟همه ی اینارو کاملا ریلکس و با ارامش بگو بعد شوهرتم میگه نه الان دوساله نمیاد بعد توهم بگو اها اخه پیام داده فک کردم هنوز میاد که لابد کاری پیش اومده پیام داده یکم با ناراحتی اینو بگو بعد دیگه فک کنم شوهرت بفهمه ناراحتی از این قضیه اگه نفهمیدم باز با ارامش ادامه بده بگو اخه بعد دوسال که کاری نداره دلیلی نداره پیام بده بهت و از این حرفا

البته نظر منه خودت خیلی فک کن من نمیدونم شوهرت چه جوریه شخصیتش با این مساءل چیجوری برخورد میکنه

یا ایتهاالنفس المطمئنه الرجعی الی ربک الراضیه المرضیه...عاشق این ایه ام💞💖💞
یدفه زد بسرم برم از اینستا بهش پیام بدم که با همسر من چت نکن.نمیدونم کار درستیه یا نه..نزدم .یه بارم ...

اصلا این کار و.نکن  شان خودت میاد پایین 

ولی بنظرم اگر چت معمولیه زیاد حساس نشو 

مگه مردا وزنها با هم حرف نمیزنن 

چه اشکالی داره 

خب منم گاهی همکلاسیهای دانشگام سالی یکی دو بار یه احوالپرسی وسراغ گیری از هم داریم 

اصلا این کار و.نکن  شان خودت میاد پایین  ولی بنظرم اگر چت معمولیه زیاد حساس نشو&nbs ...

هر هفته فک کنم پیام میده.. شایدم بیشتر.. نمیدونم😞😞😞

شوهرم گوشیش خیلی وقتا پیشم بوده میتونستم چک کنم اما اینکارو نکردم.رمزشم بهم داده خودش.میزاره پیشم بیشتر وقتا میره بیرون.همیشه میگم اگه خدایی نکرده چیز خاصی توش بود انقد راحت نمیذاشت پیش من بره.از یه طرفم دوس ندارم برم ببینم چیزی گفته که تحملش رو ندارم.. میترسم چک کنم چیزی ببینم که نباید.. خیلی دوسش دارم.دلم نمیخواد اعتمادم بهش ازبین بره😥😥😪😪😪

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
من اگه بودم خیلی ناراحت میشدم و شده خودم با اون خانوم صحبت کنم دیگه اجازه نمیدادم

منم به این راه فک کردم.اما گفتم شاید به همسرم بگه بیشتر ناراحت شه که آبروش رو بردم که بهش شک داشتم ..

دلشوره دارم.. انقد تابلو شدم اومد پیشم کلی ناز و بوس و.. که چته عشقمم.. نبینم ناراحتی.. و.. نتونستم بگم.. بغضمو کنترل کردم😪