2777
2789
عنوان

میترسم

340 بازدید | 24 پست

بچه ها اگه ببینین همسرتون با همکار خانوم سابقش چتای معمولی دارن یوقتایی تو این مایه ها که مثلا فلان آهنگ رو گوش کردی؟ و یا اینکه این کتاب رو خوندی و..؟چکار میکردین؟ نمیفهمم با مرد متاهل که دیگه سه چارساله همکارت نیس چه دلیلی داره چت کرد حتی حرفای معمولی.. حق دارم ناراحت شم یا نه؟دختره بهش پیام میده

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش منم بودم ناراحت میشدم، با شوهرت حرف بزن و بگو از این چت ها خوشت نمیاد ضرورتی هم نداره با هم بچ ...

شوهرم خیلی پسر خوبیه.. از همه نظر..چشم پاکه و اهل دوستی و لاس زدن و اینام نیس.. همکارم بوده میشناسمش.کل اداره رو سرش قسم میخورن.5 سال تهران تنها بوده رفتیم تحقیق همسایه ها میگفتن از چشامون بیشتر بهش اعتماد داریم.الانم میترسم ازین چتای معمولی به جاهای باریک بکشه.. از یه طرفم میترسم بگم حس کنه محدودش کردم بدترشه.. اینارم اتفاقی دیدم چون انقد بهم اعتماد داریم اصلا گوشی همو چک نمیکنیم.گوشیش دستم بود برا بازی دیدیم بالا گوشیش پیام تل اومد اونجا دیدم

من قبل همکار مرد داشتم حدود شش هفت سال پیش خلی هم ک دوسانه باشه سالی یکبار اونم زنگ میزنم یا زنگ میزنند خیلی رسمی احوالپرسی میکنیم حتما کاری باشه ارتباط هست در غیراین صورت نه هیچوقت پیام ندادیم یکی از همکار قبلیام ک استاد دانشگاهمم بود و یه جورای علاقه ای هم بود ک هیچوقت بیان نشد ک نشد جدیدنا شده ریس دانشگاه ولا اثلا روم نمیشه پیام تبریک بفرستم و یا برم پیشش هرچند هنوز مجرده و من متاهل این خانم هم باید حریم نگه داره یه جورایی از تون دورش کن بعضی زن ها خطرناکن

شوهرم خیلی پسر خوبیه.. از همه نظر..چشم پاکه و اهل دوستی و لاس زدن و اینام نیس.. همکارم بوده میشناسمش ...

عزیزم پس جوری بهش بگو که حس نکنه محدودش کردی یا بهش شک داری، با سیاست و آرامش باهاش حرف بزن مثل دو تا دوست صمیمی

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

عزیزم اصلا دوست ندارم راهنمایی اشتباه بکنم یا خدایی نکرده قضاوت اشتباه درمورد اون خانم کنم...اما باید حواست به زندگیت باشه من اگه خودم بودم ناراحت میشدم چون دلیلی برای چت کردن وجود نداره...ناراحتیت کاملا منطقیه اگه این موضوع ناراحتت میکنه باید با شوهرت حرف بزنی

یا ایتهاالنفس المطمئنه الرجعی الی ربک الراضیه المرضیه...عاشق این ایه ام💞💖💞
من قبل همکار مرد داشتم حدود شش هفت سال پیش خلی هم ک دوسانه باشه سالی یکبار اونم زنگ میزنم یا زنگ میز ...

آره.. چندوقت پیش کلید کرده بود بریم بیرون باهم .. شوهرم اول گفت دختره همکارش میگه با همکارای هم دورش بریم دربند درکه.. اولش خواستم بگم نه.. صبر کردم دیدم خودش گفت برنامت رو خالی نگه دار فهمیدم منم میبره با خودش.ازین نظر که هم بهم گفت هم میخواست منم ببره خوشحال شدم اما از حتی باهم رفتن به اینجورجاها اصلا خوشم نمیومد.دوس نداشتم با اون دختره بریم بیرون.بازم صبر کردم گفتم تا جمعه وقت زیاده محدودش نکنم تنهایی پاشه بره.گفتم میام.ولی از ته دلم دعا کردم خدا پاکیش رو و زندگیمون رو حفظ کنه.خداروشکر برنامه بهم خورد و کنسل شد

والا به نظر منم چنين رابطه ای درست نيست، دليل نداره آدم با مرد متاهل در مورد مسائل معمولی چت کنه! مگه هيچ همجنسی تو اين دنيا نيست که بشه باهاش حرف زد؟!

به نظرم به شوهرت بگو رابطه شما قبلا همکاری بوده، الان اسمش دوستی با جنس مخالفه اونم واسه يه مرد متاهل. ازت انتظار دارم رابطه غيرمعمول و غيرضروری با زنای غريبه نداشته باشی. خودت ميپسندی من چنين کاری کنم؟

عزیزم اصلا دوست ندارم راهنمایی اشتباه بکنم یا خدایی نکرده قضاوت اشتباه درمورد اون خانم کنم...اما بای ...

چجوری بگم؟راستش رو بگم دیگه؟بالای گوشیش پیام اومد دیدم.خودشم میدونه اهل تجسس نیستم.

یدفه زد بسرم برم از اینستا بهش پیام بدم که با همسر من چت نکن.نمیدونم کار درستیه یا نه..نزدم .یه بارم بهم ریکویست زده بود اکسپتش نکردم😒😒😒