2777
2789
عنوان

شوهرم.........

469 بازدید | 28 پست

شوهرم چند روزه,,, بدجوری تو خودشه البته الان چند وقته بخاطر مشکل مالی خانوادش ک ورشکستگی خیلی برزگ داشتن بدجوری داغونه,, اما الان از شنبه خیلی تو خودش رفته شبا هم تو خواب داد میزنه دوشبه!!! 

شما اینجور مواقع چطوری رفتار میکنین؟؟؟  طرفش ک میرم زیاد مایل به صحبت کردن نیس, همش هنزفری میزاره اهنگ غمگین گوش میده😔

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.✌️😍

زیاد اصرارش نکن فقط یه کلمه کافیه...بهش بگو اگه کمک خواستی من هستم میتونی رو من حساب کنی...ولی دیگه اصرار نکن برا صحبت

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli

صبخ میره سرکار تا 7 شب, شبم ک میاد تو خودشه همش غمگین و ناراحته,, مشکل مالی هم داریم خودمون بخاطر اینکه حقوقش رو نمیدن نامرداااا,,, خانوادشم ک اونطوری,, حق داره ولی منم خسته شدم دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا با زنا خیــــــلی متفاوتن اونا وقتی مشکل دارن دلشون سکوت میخواد برعکس زنا

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli
زیاد اصرارش نکن فقط یه کلمه کافیه...بهش بگو اگه کمک خواستی من هستم میتونی رو من حساب کنی...ولی دیگه ...

اره باید همینو بگم,, اما مشکل مالی خانوادش الان چهار ساله درگیرشه,, هر روزم دادگاه و استرس واقعا کم اوردم منم,,, اینم ک هی ی روز خوب مبشه باز ی ماه تو خودشه

پس زیاد سر ب سرس نزار بزار توی حال خودش باشه کم کم از غار تنهایی و سکوت در میاد نگران نباش

عزیزم ی مدت بزار تنها باشن.زنا دوس دارن اونجور موقع حرف بزنن خودشونو خالی کنن.اما مردا دوس دارن تو خودشون باشن و تنها باشن.

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝

دوستمون راست میگه اگه مایل به حرف زدن نیس یه کلمه بگو من همیشه کنارتم هروقت نیازبه صحبت داشتی من هستم اما ازاون ورم سعی کن خونه رو شاد کنی غذاهای موردعلاقشو بزاری. بیشتربهش توجه و محبت کن. 

❤❤تیکر تولد دُتَرَمه❤❤
اره باید همینو بگم,, اما مشکل مالی خانوادش الان چهار ساله درگیرشه,, هر روزم دادگاه و استرس واقعا کم ...

انشاءالله که هررررررررچی زودترررر همهههه مشکلاتتون حل بشه عزیزدلم😙😙😙😙

پس زیاد سر ب سرس نزار بزار توی حال خودش باشه کم کم از غار تنهایی و سکوت در میاد نگران نباش

عهههههه ینی هیچی نگم؟؟؟؟؟  کاش بتونم من از دستش ناراحت میشم اینجور مواقع باد میکنم,, 

عهههههه ینی هیچی نگم؟؟؟؟؟  کاش بتونم من از دستش ناراحت میشم اینجور مواقع باد میکنم,,

نه واقعا هیچی نباید گگفت...حداقل خونه رو جایی برای آرامشش بدونه...میدونی ک چی میگم؟

عزیزم ی مدت بزار تنها باشن.زنا دوس دارن اونجور موقع حرف بزنن خودشونو خالی کنن.اما مردا دوس دارن تو خ ...

اره واقعا پس ینی همه مردا همینطورن 😔