2777
2789
عنوان

شوهرم.........

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 28 پست
دوستمون راست میگه اگه مایل به حرف زدن نیس یه کلمه بگو من همیشه کنارتم هروقت نیازبه صحبت داشتی من هست ...

محبت کنم ینی؟!!  چقد پس منچاینجور مواقع کک محلی می کنم برعکس

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.✌️😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد سر ب سرش نذار. بیشتر بهش محبت کن و کمتر باهاش حرف بزن

اهااا پس حرف همگی همینه,,, اشتباه از من بوده خوب شد تاپیک زدم,, همش خودمو طلبکار میدونستم

اره واقعا پس ینی همه مردا همینطورن 😔

اره عزیزم.منم وقتایی ک شوهرم از چیزی ناراحته سمتش نمیرم چون فایده ای نداره دوس دارن اونجور مواقع تنها باشن و فکر کنن همش.

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝

عزیزم اشتباه میکنی...هرچند درکت میکنم😢ما زنا همیشه مظلومیم بخدا😢همیشه ما باید موقعیتو درک کنیم و با همه چی کنار بیایم...ولی بخاطر آرامش خودمونم ک شده مجبوریم با ی سری چیزا کنار بیایم

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli
عزیزم اشتباه میکنی...هرچند درکت میکنم😢ما زنا همیشه مظلومیم بخدا😢همیشه ما باید موقعیتو درک کنیم و ب ...

گل گفتی واقعااااا 😢 ایشالا ک هیچکس هیچ مشکلی نداشته باشه

میفهمم چی میگی شمام ناراحتی که باهات حرف نمیزنه. ولی عزیزم بیشترمردا میریزن تو خودشون شوهرشمام کم اورده خودتم میگی توخواب داد میزنه ینی فکرش خیلی مشغوله بهش اطمینان بده که هستی این کارت تو یادش میمونه و عزیزترمیشی❤❤❤

❤❤تیکر تولد دُتَرَمه❤❤
میفهمم چی میگی شمام ناراحتی که باهات حرف نمیزنه. ولی عزیزم بیشترمردا میریزن تو خودشون شوهرشمام کم او ...

اره واقعا درست میگی😞انشالله ک بتونم درکش کنم و خودمم صبوز باشم تا این روزا تموم شه😔

اره واقعا درست میگی😞 انشالله ک بتونم درکش کنم و خودمم صبوز باشم تا این روزا تموم شه😔

حتما میتونی عزیزم به این فک کن که اگه یه لحظه خدای نکرده نباشه چه حالی میشی بخدا دنیا ارزش نداره همین دیشب اینجا زلزله اومد ساعت ۳صب منم نفهمیدم اگه ریشترش بیشتربود الان مرده بودیم ما

❤❤تیکر تولد دُتَرَمه❤❤
حتما میتونی عزیزم به این فک کن که اگه یه لحظه خدای نکرده نباشه چه حالی میشی بخدا دنیا ارزش نداره همی ...

اره واقعا راست میگین😔 زلزله وحشتنااااااکه به ی ثانیه همه هستی رو نیستی میکنه 😢 

sghl

خدای مهربونم ؛ نمیدونم چطوری شکر گزارت باشم . ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی. خدا یک کنجد گذاشته تودلم . الهی مامان فدات بشه کنجدم .قدم رو چشم من و بابایی گذاشتی .  ان شالله به یاری امام حسین صحیح و سالم بیای بغلم.