2777
2789

دست خودم نیست اثرات سوگه نمیدونم چیه ولی وحشی شدم نمیخوام دعوا بکنم یهویی وحشی میشم میپرم به همه دیوونه شدم خیلی دلم برای خودم میسوزه حس میکنم یه دیوونه وحشی بدبختم که نمیتونه احساساتشو کنترل کنه کی میخواد بهم اهمیت بده آخه انقدر دیوونه بازی دراوردم کسی ادم حسابم نمیکنه ولی دیوونم میکنن دیوونه عصبیم میکنن میخوام برم از یه ارتفاع خیلی بلند خودمو بندازم مغزم تیکه تیکه بشه یا چاقو بردارم رگمو بزنم یام خودمو دار بزنم ولی از اون دنیا میترسم بخدا اخرش کنترل اینم از دستم میره فقط یه بلندی ببینم که بشه از پریدنش مرد شاید بپرم

طفل میگرید چو راه خانه را گم میکند چون نگریم من که صاحبخانه را گم کرده ام❤️‍🔥؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو روانشناس باهاش حرف بزن خالی ک شدی برو روانپزشک دارو میده خوب میشی ریلللللکسسس

نمیتونم برم اصن نمیخوامم برم از طرفی حقمه چون حقمه

نمیتونم برم اصن نمیخوامم برم از طرفی حقمه چون حقمه

خب چرا نمیخای بری؟دوستداری بدتر بشی؟مگه چندسالته مث پیرو افسرده ها رفتار میکنی..یکم ک بگذره همه تردت میکنن تنهای تنها میشی حالتم بدتر میشه..هر دردی درمان داره بخودت برس کسی بفکرت نیس الا خودت

هرموقعم عصبی داری میشی هی باخودت تکرار کن من خوبم من عصبی نیستم..

نمیتونم بخدا نمیتونم هر بار به خودم میگم همین الانم دارم با مادر بیچارم دعوا میکنم داد میزنم خواهرام و کاراشون دیوونم میکنه شوهراشون مغزمو سوراخ میکنن

خب چرا نمیخای بری؟دوستداری بدتر بشی؟مگه چندسالته مث پیرو افسرده ها رفتار میکنی..یکم ک بگذره همه تردت ...

تردم کنن اصن بدرک حتما حقمه حتما همینقدر بیلیاقتم من دیوونه شدم دیگه اصن نمیخوام زندگی کنم این سوگ تمام روانمو بهم زده من نباید زنده باشم

نمیتونم بخدا نمیتونم هر بار به خودم میگم همین الانم دارم با مادر بیچارم دعوا میکنم داد میزنم خواهرام ...

اونا چیکارت دارن؟

مامانت گناه داره اذیتش نکن دوروز دیگه ک ازین خونه رفتی اینقد غصه میخوری ک چرا باهاش درست رفتار نکردی 

ب این فک کن حالت ک خوب بشه چقدر کیف میکنی باخودت..انرژی میگیری تشکیل خانواده میدی..

نه حالم دبگه خوب نمیشه من بدون پدرم حالم خوب نمیشه اصلا نباید بشه چجوری فراموشش کنم و زندگی کنم؟

اونا چیکارت دارن؟مامانت گناه داره اذیتش نکن دوروز دیگه ک ازین خونه رفتی اینقد غصه میخوری ک چرا باهاش ...

میدونم این برام تجربه شده یبار کشیدم که حسرت چیه ولی دست خودم نیست

تردم کنن اصن بدرک حتما حقمه حتما همینقدر بیلیاقتم من دیوونه شدم دیگه اصن نمیخوام زندگی کنم این سوگ ت ...

افسردگی گرفتی خدا پدرتم بیامرزه اون جاش خوبه ولی اذیت میشه تو اینجوری هسی شب جمعه ای ی فاتحه براش بخون قول بده دختر خوبی بشی تااونم خوشحال باشه و راضی

افسردگی گرفتی خدا پدرتم بیامرزه اون جاش خوبه ولی اذیت میشه تو اینجوری هسی شب جمعه ای ی فاتحه براش بخ ...

نمیتونم خوب بشم نمیتونم وقتی کسی تو خونه لباس خوب مبپوشه ارایش میکنه وحشی میشم بهش میپرم نمیخوام هیچکی خوشحال باشه 

نمیتونم خوب بشم نمیتونم وقتی کسی تو خونه لباس خوب مبپوشه ارایش میکنه وحشی میشم بهش میپرم نمیخوام هیچ ...

عه چراااااا؟غم سخته خدانصیب کسی نکنه ولی باید باهاش کنار اومد..ادم زنده باید زندگی کنه دیگه..بقیم قطعا ناراحتن ولی بروز نمیدن.فقط غمشونو پشت ارایش پنهون میکنن..انقدر سخت نگیر..اتفاقا کار درستو اونا میکنن ن تو..کم کم بخودت میای میبینی هیچی ازت نمونده تمام فرصتهای طلایی ک داشتی از دستت رفته بعد افسوس میخوری ک دیگه فایده ندارخ