2777
2789
الهی خیر نبینه مردتیک گاو رو مطمئن باش با پول تو خوشی نمیکنه سوره حمد رو بخون ولی آخرش رو نگو نگه دا ...

زنه چک داده گوشی برده چکش پول نشده ۵ ماهه اسیر دادگاهم من اون پولو قرون قرون جمع کرده بودم

زنه چک داده گوشی برده چکش پول نشده ۵ ماهه اسیر دادگاهم من اون پولو قرون قرون جمع کرده بودم

طرف زن هست

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۱۵۰ میلیون شکایت کردم جلبشو گرفتم نه ادرس خونه شو دارم نه چیزی گوشیشم خاموش کرده

یه آدمه اگه مشخصات و اطلاعاتشو داری پس دیر یا زود پیدا میشه .

مگه اینکه تبخیر شه بره تو آسمون که اونوقت نگران نباش رعد پ برق میگیرتش 😂

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

خسته شدم

خست نشو هنوز آینده هست زود جا نزن سخته ولی باید برای آرامش بجنگی

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ممنونم

ب قول بچها خوهش😁بخند ک دنیا بهت بخنده گور بابای غم تا خدارو داری غم نداری بسپار بخودش

اره

پس خیلی بی‌شعور هست 😐

چک دارم ازش

خب چک رو بذار اجرا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز