2777
2789
خب همه آدما تو اوج تنهایشون ی چیزی آرامشون میکنه مردا ی نخ سیگار خانما گریه یا حتی ی بغل ی یکی درکشو ...

من نه خانواده دارم نه رفیق دیگرانم فک میکنن مظلوم نمایی میکنم در حالی که خدا بالا سرم شاهده حالم خوب نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من نه خانواده دارم نه رفیق دیگرانم فک میکنن مظلوم نمایی میکنم در حالی که خدا بالا سرم شاهده حالم خوب ...

الهی واقعان دلم‌گرفت ولی تو خدایی داری ک از همه کس بهت نزدیکتره

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

دقت کردی هرچی گریه کنی یا شکایت کنی انرژی منفی بیشتر میشه ولی هرچی شکر گذار باشی مدام انرژی مثبت میا ...

دقیقا همینه  و تقریبا موافقم باهات ،

هرچند که من به قانون جذب اعتقادی ندارم ،اما خب منفی بینی انقدر تاثیر نامثبت روی روح و جسم میزاره که تو حتی اگه به خوشی هم برسی نمی تونی لذتشو ببری (: 

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

دقیقا همینه و تقریبا موافقم باهات ،هرچند که من به قانون جذب اعتقادی ندارم ،اما خب منفی بینی انقدر ت ...

اره عزیزم😍

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

۱۵۰ میلیون شکایت کردم جلبشو گرفتم نه ادرس خونه شو دارم نه چیزی گوشیشم خاموش کرده

الهی خیر نبینه مردتیک گاو رو مطمئن باش با پول تو خوشی نمیکنه سوره حمد رو بخون ولی آخرش رو نگو نگه دار تا پولت پیدا بشع و واقعان میشه بعد ک پیدا شد آخرش رو بگو هر چند تا میتونی بخون

مرسی از نگاه مهربونت🤍

عزیزی برام 😘

دلت نگیره دعا کن زود بمیرم بدون درد

خدا نکنه ناامیدی کار شیطان هست و آدمای ضعیف آدمای قوی تلاش و دعا می‌کنند خدا میگ از تو حرکت از من برکت تو دعا بکن تلاشت رو بکن شک نکن پیدا میشه بهت قول میدم

تا خرخره افتادم تو قرض

هعی اشکالی نداره ، فدای سلامتیت .قرض بالاخره تموم میشه دیگه.‌

اون پول به یه طریقی از زندگیت میرفته ،پس چه بهتر که آسیب کمتری بهت رسوند ،مثلا خوب بود برای یه بیماری خرجش میکردین؟!

پس شکر گذار باشین (:

چقدره مقدارش؟ 

حقوق دارین ؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

۱۵۰ میلیون شکایت کردم جلبشو گرفتم نه ادرس خونه شو دارم نه چیزی گوشیشم خاموش کرده

منم برات سوره حمد رو میخونم غصه نخور ب خدا پیدا میشع دلم روشنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز