2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جز خدا و سیگار کسیو ندارم

خب همه آدما تو اوج تنهایشون ی چیزی آرامشون میکنه مردا ی نخ سیگار خانما گریه یا حتی ی بغل ی یکی درکشون کنه من اون موقع هایی ک تو غم و غصه بودم همدم تنهایان هنذفریم و خدام بود فقط💔

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

پولمو بردن کسی پشتم نیست

چه پولی چقدر بوده شکایت کن 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

اره عزیزم ولی ب نظر من هیچ دلی بی غصه نیست تو این دنیا حتی اونی ک تیلیاردر هست💔

اره عزیزم ،قانون پایستگی غم توی زندگی هممون هست ،اما میشه باهاش مقابله کرد ،میشه خوشیارو با ارزش تر کرد که اثرش کمتر حس شه 🤍🫂

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

اره عزیزم ،قانون پایستگی غم توی زندگی هممون هست ،اما میشه باهاش مقابله کرد ،میشه خوشیارو با ارزش تر ...

خیلی قشنگ بود حرفت 😍😍😘

پولمو بردن کسی پشتم نیست

ای وای من،.

چرا خب؟ نمیتونید پیگیری کنید ؟.

تازه پول که چرک کف دسته ، دوباره بدست میاد .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

اره عزیزم ،قانون پایستگی غم توی زندگی هممون هست ،اما میشه باهاش مقابله کرد ،میشه خوشیارو با ارزش تر ...

دقت کردی هرچی گریه کنی یا شکایت کنی انرژی منفی بیشتر میشه ولی هرچی شکر گذار باشی مدام انرژی مثبت میاد تو زندگیه آدم البت ب نظر من 😊

فدای نگاه قشنگ تو (:

حیفی ک فدا بشی بمونی برام عزیزم 😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز