2777
2789
عنوان

از همه مافوق ها بدم میاد

101 بازدید | 14 پست

از صاحبکار،  از استاد دانشگاه. 

از همه ی این آدمایی که مثه عزراییل بالا سرت وای میستن تا از تحقیرت کنن،  از کارت ایراد بگیرن و اعتماد به نفستو بیارن پایین متنفرم. 

منم

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم مافوقیم ولی نیروهامون مارو خیلی دوست دارن ماهم دوسشون داریم چه ایرانی باشن چه افغان رابطه خوبی داریم باهم البته دعوامونم میشه هرازگاهی ولی زود اشتی میکنیم

✈🇺🇸
ماهم مافوقیم ولی نیروهامون مارو خیلی دوست دارن ماهم دوسشون داریم چه ایرانی باشن چه افغان رابطه خوبی ...

اخی. 

منم محل کار قبلیم خیلی خوب بود.  اصلا اذیتم نمیکرد.  منم تمومه تلاشمو میکردم و اونم راضی میشد. 

به خاطر نقل مکان به شهر دیگه مجبور شدم کارمو ول کنم. 

تو کار جدید این صابکاره همش ایراد میگیره هر چه قدرم تلاش میکنم اصلا نمیبینه 

اخی. منم محل کار قبلیم خیلی خوب بود. اصلا اذیتم نمیکرد. منم تمومه تلاشمو میکردم و اونم راضی میشد. ...

خیلی بده واقعا اعتماد به نفس ادمو له میکنن امیدوارم یه کار بهتر پیدا کنی عزیزم

✈🇺🇸