2777
2789
عنوان

کنکوریا 🚨🚨🚨

80 بازدید | 6 پست

شیمی دهم رو یه دور در حد متوسط جمع کردم یازدهم رو هنوز شروع نکردم ، دوازدهمم فصل یک رو نصفه بلدم فصل دو رو هم بلد نیستم تا الان یه استاد داشتم دیدم درصدام نمیاد بالا با پارسا فراهانی آشنا شدم ولی خوب سالیانه اش خیلی طولانیه نکته و تست گذاشته از هفته سوم دی شروع میکنه به نظرتون چکار کنم شرکت کنم خوبه برام ؟ خیلی نگرانم یه سریا از تیر شروع کردن من خر الان دارم شروع میکنم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدن فیلم خیلی خیلی وقت میگیره

بچه‌ها جزوه پر یحیوی 11 رو دارید؟

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
به نظرم سالانه فراهانی رو ببینفقط فصلایی که مشکل داری نه همشو که برسیبعدم نکته تستشو شروع کن

الان برم فصل یک و دو دوازدهم رو ببینم برای دی که امتحانام رو درست بدم بعدشم نکته و تستش رو شروع کنم خوبه ؟ 

من خودم سالیانشو میبینیم با اینکه خیلی عقب ترم ولی خب حداقل خیالم راحته که کامل یادشون گرفتم

لازم نیس صد در صد مطالبو بخونیم تو ۶۰ .۷۰ درصد مطالبو کامل بلد باشی پزشکی قبولی ولی اگه بخوای ۱۰۰ درصد مطالبو با عجله بخونی نتیجه نمیگیری

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

2790
2778
2791
2779
2792