2777
2789
عنوان

چرا مرغی موقع پختن بو میده

131 بازدید | 8 پست

یه مرغی شوهرم گرفته من همیشه حسابی با زردچوبه و پیاز تفت میدم اصلا بو نمیگیره این هر کاری میکنی بو میده شیطونه میگه همه رو بندازم اشغالی بنظرتون خراب بوده؟ 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای جلوگیری از بوی بد مرغ هنگام پخت، می‌توانی از روش‌ها و نکات زیر استفاده کنی:

1. شستشوی خوب مرغ: قبل از پخت، مرغ را به خوبی بشویید و سپس با دستمال تمیز یا حوله کاغذی خشک کنید. شستشو و خشک کردن مرغ می‌تواند کمک کند تا باکتری‌ها و آلودگی‌ها از بین بروند.
  2. استفاده از مواد اسیدی: قبل از پخت، مرغ را در یک کاسه با مقداری آب لیمو، سرکه یا ماست بخوابانید. این مواد خاصیت ضدباکتری دارند و بوی ناخوشایند مرغ را کاهش می‌دهند. 30 دقیقه تا 1 ساعت ماندن مرغ در این مواد می‌تواند کمک کند.
  3. افزودن ادویه‌های معطر: هنگام پخت مرغ، استفاده از ادویه‌ها و گیاهان معطر مانند دارچین، هل، زنجبیل، زعفران، سیر، پیاز و ترخون می‌تواند بوی مرغ را بهتر کند و طعم خوشمزه‌تری به آن بدهد.
  4. آب‌پز کردن مرغ با سبزیجات: می‌توانی مرغ را با سبزیجات معطر مانند هویج، پیاز، کرفس و برگ بو بجوشانی و این سبزیجات به جذب بوی بد کمک می‌کنند.
  5. آب لیمو و نمک: قبل از پخت، روی مرغ آب لیمو و نمک بپاشید و اجازه دهید برای مدت زمانی در این ترکیب بماند. این کار بوی مرغ را کاهش می‌دهد.
  6. جوشاندن مرغ: برای کاهش بوی بد، می‌توانید مرغ را ابتدا چند دقیقه در آب جوش بجوشانید و سپس آن را از آب خارج کنید. این عمل بوی بد را از بین می‌برد.
  7. دمای پخت: هنگام پخت مرغ، حرارت بالا به طور مستقیم روی مرغ، به کاهش بوی بد کمک می‌کند. سعی کنید مرغ را روی شعله زیاد یا دمای بالا بپزید.

این نکات می‌توانند به از بین بردن بوی بد مرغ هنگام پخت کمک کنند و مرغی خوش‌طعم و معطر به دست آورید.

متخصص طب سنتی - مشاوره رایگان در واتساپ 09351520914 - در گوگل سرچ کنید " عطارسرا " - هر سوالی در مورد بیماری‌ها، درمان آنها، خواص مواد غذایی و ... دارید داخل واتساپ بپرسید (لطفا تماس نگیرید و صبر داشته باشید!!).

اول مرغ روبزاربا پیاز+زردچوبه، نمک وبرگ بو من یه پرسیرهم میزنم قشنگ آب پزبشه بعد آب مرغ رومیریزم دور بعدمرغ روسرخ میکنم

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
اول مرغ روبزاربا پیاز+زردچوبه، نمک وبرگ بو من یه پرسیرهم میزنم قشنگ آب پزبشه بعد آب مرغ رومیریزم دور ...

ببین منم اول یه دور میپزم قل خورد کفش درومد آبش رو میریزم با پیاز و زردچوبه و دارچین تفت میدم آخرشم زعفرون میزنم خیلی خوشمزه میشه ولی این مرغه رو هر کاری میکنی بو میده احساس میکنم مشکل داره

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

اول مرغ روبزاربا پیاز+زردچوبه، نمک وبرگ بو من یه پرسیرهم میزنم قشنگ آب پزبشه بعد آب مرغ رومیریزم دور ...

اون که همه خواصش درمیاد توی آب اگه مخواد این کارو کنه باید یه جوش بزنه بعد آبش رو خالی کنه