2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رازم را نگه دارم خوبه

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
این که گفتی قشنگه؟

عالی

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

این رمانی که گفتی و من نخوندم اما پیشنهاد میکنم رمان های حدیث ورمز و پگاه رستمی و بخونی سبک قشنگی در قالب اجتماع و دور از فانتزی های عجق و وجق هستن رمان ناژاهی هم عالیه 

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

من میخوام بخرمش ولی حس میکنم نمیخونمش. حس میکنم بده

خیلی خوبه

حتی ۱ درصد تکراری نیست این کتاب

۲۰ صفحه بخون بعد میفهمی چقدررررر خوبه

پی دی اف ندارهشما کجا خوندین؟

تلگرام pdf  اش رو پیدا کردم