( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
این رمانی که گفتی و من نخوندم اما پیشنهاد میکنم رمان های حدیث ورمز و پگاه رستمی و بخونی سبک قشنگی در قالب اجتماع و دور از فانتزی های عجق و وجق هستن رمان ناژاهی هم عالیه
با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج
من میخوام بخرمش ولی حس میکنم نمیخونمش. حس میکنم بده
خیلی خوبه
حتی ۱ درصد تکراری نیست این کتاب
۲۰ صفحه بخون بعد میفهمی چقدررررر خوبه