2777
2789
عنوان

درامای مدرسه

276 بازدید | 12 پست

یه جریان توی مدرسمون پر شده اینکه یه دختر حامله شده.خیلی دختره حالش بده یکی از دوستامه.واقعیتو میدونم که همش دروغه دوستم حامله نیست ولی هرروز دارن تکرارش میکنن.میترسه به گوش معاون و مدیر برسه اگر اونا بفهمن خانوادش هم میفهمن.خیلی حالش بده بچه ها بگید چیکار کنم حالش بهتر شه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختره حالش خیلی بده از دهم میدونن تا دوازدهم تو فکر اینه به خودش آسیب بزنه

عزیزم خودت هستی اون دختر بهترین راه اینه پیش دو سه نفر تو حیات مدرسه داد و بیداد کنی بگی کم چرت و پرت بگید تا مدیر و نیاوردم

خداhttps://cdn.imgurl.ir/uploads/b785381_VID_20260407_121230_027.mp4

عزیزم خودت هستی اون دختر بهترین راه اینه پیش دو سه نفر تو حیات مدرسه داد و بیداد کنی بگی کم چرت و پر ...

نه فقط من نیستم الان بچه های کلاس ما کلش پشت این بچه بدبختن ولی باز همه فکر میکنن این دختر حاملست😭

نه فقط من نیستم الان بچه های کلاس ما کلش پشت این بچه بدبختن ولی باز همه فکر میکنن این دختر حاملست😭

خیالت راحت ۱ ماه نهایت از این چرت و پرت ها بگن ببین بعد چند روز خبری نیست صداشونو میبرن

خداhttps://cdn.imgurl.ir/uploads/b785381_VID_20260407_121230_027.mp4

وااای نهبرید پیش مشاورتون کمکش کنه و به ناظم و اینام بگید که دروغه و شایعه است

مدیر و معاونا بدجور گند اخلاقن اصن قبول نمیکنن تا اون بدبخت ازمایش نده.اینم بخواد ثابت کنه باید آزمایش بده .دور از چشم خانواده هم که نمیتونه.میفهمن بدبخت میشه

مدیر و معاونا بدجور گند اخلاقن اصن قبول نمیکنن تا اون بدبخت ازمایش نده.اینم بخواد ثابت کنه باید آزما ...

آخه شایعه که زیاده تو مدرسه

ما که تو زمونمون هی می گفتن فلانی شوهر کرده ناظم حامله است و اینا

خودشون میدونن بچه ها چرت و پرت زیاد میگن