2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 34 پست
این جور پسرا مادرشون بد تربیت کرده صبح ب صبح زنگ میرنن چهار ساعت از زمین زمان میگن تو خونه غصه ها ...

آره تا حدودی همینجوریه واقعا،فردا چند تا مهمون داری ؟با این حرفای زشتی که بهت زده چجوری دست و دلت بره غذا درست کنی آخه؟

آره تا حدودی همینجوریه واقعا،فردا چند تا مهمون داری ؟با این حرفای زشتی که بهت زده چجوری دست و دلت بر ...

ده نفر   به سختی  من میمیرم اخر تو زندگی باهاش 

نمیدونی چقدر سخته زندگی با مرد درو سیاست مدار وای 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا من نمیفهمم چرا ی همچین حرکات فولی انجام میدن ی عده 

حال خودشون بد نمیشه 

..... 

بیخیال تموم میشه اون افکار تو سرت به هیچ کاری نمیان جز خراب کردن آزمونت 

قرانو باز کن سوره الرحمن و واقعه رو بخون ریلکس کن و حتی اگه شهاب سنگم اومد فک کن آزمون رسالتته ک باید انجامش بدی 

یکم فک کنی چند وقت دیگه متوجه میشی ی سری چیزا چیده شد ک آزمونو خراب کنی و دعوا فقط ابزاره تا ب شکستت منجر بشه 

قلبت و سرد کن مغزتو گرم تا بعد آزمون 

[QUOTE=363962854]        ده نفر   به سختی  من میمیرم اخر تو زندگی باهاش   نم ...[/QUOTE

میدونم عزیزدلم میدونم من به اندازه موهای سرم اعصاب خوردی داشتم،اما خیلی صبر کردم،شوهرم خیلی دوستم داره اما تو خانواده ای بزرگ شده که واقعا آسیب دیده و رفتاراش واقعا درست نیست الان نمیشه گفت که چه مصیبتهایی داشتم حتی سر دانشگاه رفتن ،۱۸سالم بود که ازدواج کردم،اما اگه میخوای زندگی کنی باهاش هر کسی یه قلقی داره و الان خیلی خیلی بهتر شده،خیلی اذیت شدم باهاش ،اما الان نصف اخلاقای گندشو کنار گذاشته