2789
عنوان

شوهرم

459 بازدید | 34 پست

فردا کلی مهمون دارم  

فامیلای خودشن ازمون وکالت هم دارم صبح 

شوهر بی معرفتم دعوا کردیم 

همیشه سر رفتار های خانوادش سر اذیتاش سر سکوتاش در برابر  اذیت های بهم میکنن در برابر درویی سیاستاش بهم میگفت تو روانی که همسشه گیر میدی تو اخلاقت بده که هکه چیزو ازت پنهون میکنم 

منم چند روز بود سعی کردم رو اخلاقم کار کنم مهربون شم زود عصبانی نشم هرچی میکه اگ برخلاف میلمم هس سعی کنم منطقی بر خورد کنم 

حرفای مشاورمو گوش کردم من سر ی موضوعی حساسم اونم قول داده بود انجام نده اکرم قراره انجام بده حداقل بهم بکه 

امشب دیدم انجام داده از تو گوشیش هم پاک کرده من نفهمم  خیلی حالم بد شد   اونم هرچی از دهنش در اومد ب خانوادم گفت ب خونوادم گفت نجس 

گفت اشغالن  اینا در صورتیه که خونواده من حتی یک بار هم بهش جز اقا چیزی صدا نکردن منو زد  

به ناحق این کارارو کرد  هرچی بعدش گفت غلط کردم فردا مهمون داریم فلان بهمان  من کوتا نیومدم 

اخرش بش گفتم من خودم کارامو میکنم  فک میکرد انجام نمیدم چون فامیلاشن فقط الان 

مغزم پره حالم بده نمیدونم چجوری همه چیزو‌هضم کنم میخوام چند روز  باهاش حرف نزنم اصلا حوصلشو ندارم  میدونم فردا هی میاد دم پرم ولی واقعا تو خلع ام مهمونارو‌چیکار کنم  حالمو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یچیزی یاد گرفم  اینجا

دیگ   ب شوهرم نگم خونوادت  فلان  بمااان

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بذار برو بیرون بذار کنف شه با مهموناش 

اگه بمونیو خدمت کنی حقو میده به خودش و بعدها بدتر هم رفتار میکنه و حرفای رکیک میزنه به خودت و خانوادت

برو خونه پدرت بذار تنها بمونه ادب شه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️