2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 34 پست
فقط ی استخر می‌تونه حالتو خوب کنه! چقدر دغدغه ها زیاده واقعااا دلم گرفت

دارم میترکم از خودم   روانی شدم دلم میخواد یه مسافرت چند روزه تنهایی برم حالم خوب شه 

خسته ام خیلی خسته 

ببخشیدا...

ولی اگرمن جات بودم تواون خونه نمیموندم

مهموناشم قبول نمی‌کردم

توهم ازهمون خانواده ای و داره با ژنتیک اونا زندگی می‌کنه 

به نظرم قهرکن برو

دوست داشته باشه میاد دنبالت قول میده 

دوست نداشته باشه هم میفهمی وجدامیشی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دارم میترکم از خودم روانی شدم دلم میخواد یه مسافرت چند روزه تنهایی برم حالم خوب شه خسته ام خیلی خ ...

بمیرم برات 

انشالله همه چی حل میشه برات دعا میکنم 

توام دعا کن 

خیلی خستم 

دوسداشتی بیا دردو دل کنیم!

بی احترامی به خونواده رو شخصا نمی‌پذیرم و تا وقتی که به غلط کردن نیوفته نمیبخشمش حتی اگه به طلاق ختم ...

منم همینم خواهرش ب بابام فوش داد چند بار کلا از زندگیم حذفش کردم 

حالا خودش  باور کن خونواده من خیلی مظلوم خوبن 

انقد ب اینا احترام میزارن انقد به شوهر من احترام میزارن شوهرم حروم لقمم میگفت خب نزارن  نزارن 

وااای میسوزما میسوزم

اگه امکانش هست مهمونی رو کنسل کن،وای یه چیزی یادم افتاد که ما هر وقت مهمون داریم روز قبلش با همسرم د ...

از اون سوال نکن بزا عادت نکنه ب خاله زنکی پدرت در میاد

بمیرم برات انشالله همه چی حل میشه برات دعا میکنم توام دعا کن خیلی خستم دوسداشتی بیا دردو دل کنیم!

خدانکنه   مرسی عزیزم منم برات دعا میکنم ان شا الاه خدا دلتو اروم کنه

ببخشیدا...ولی اگرمن جات بودم تواون خونه نمیموندممهموناشم قبول نمی‌کردمتوهم ازهمون خانواده ای و داره ...

من اینجا کسی رو ندارم خونوادم یه شهر دیگن 🥲

از اون سوال نکن بزا عادت نکنه ب خاله زنکی پدرت در میاد

باور کن من اصلا سوال نمیکنم خودش ذاتأ خاله زنکه ۱۲ساله دارم باهاش زندگی میکنم واقعا پدرم دراومده دائم تو آشپزخونه ست ولی هیچکاری برام نمیکنه،همین دیشب کابینتها رو باز کرده نگاه میکنه میگه این ردیف کابینتها چیدمانش جالب نیست ،به حالت انفجار رسیده بودم

منم همینم  خیلی بیرون خود دارم ولی دارم از درون ذوب میشم خیلی از نظر خونوادگی از همه لحاظ متفاوتیم نمیتونم تحمل کنم  هی قول نیده درس شه ولی فایده نداره

باور کن من اصلا سوال نمیکنم خودش ذاتأ خاله زنکه ۱۲ساله دارم باهاش زندگی میکنم واقعا پدرم دراومده دائ ...

این جور پسرا مادرشون بد تربیت کرده صبح ب صبح زنگ میرنن چهار ساعت از زمین زمان میگن    تو خونه غصه های خودشو با پسراش میگه