2777
2789

یه وام داشتم که خواهرم زنگ زدکه خواهرشوم مینویسه گفتم بهش من تانفرسوم میخوامش اگه میتونه بده بنویس اگه نه که نمیخوام 

برگشت گفت قول وفلان که نفرسوم براتومنم نوشتم 

شدویه اتفاقی افتادکه خیلی واجب به وام احتیاج داشتم که خیلی ضروری اونم سرماه همش به خواهرم میگفتم که خداکنه بده خیلی این ماه بهش احتیاج دارم وضروریه برام باهاش صحبت کن اونم دلداریم میدادومیگفت باشه واینها

تاسرماه خواهرزنگ زدکه شرمنده نمیتونه این ماه بده واینهامنم خیلی ناراحت شدم اخرش ماه بعدش باکلی ازیت بهم دادوفهمیدم که اون ماه که بهم نداده خواهرم خودش برداشته بودوبه دروغ میگفت که فامیلهای شوهرم برداشتن 

من هنگ کردم وقتی فهمیدم چطوری اونهمه دروغ بهم میگفت وحال بده منومیدید

یه وامم داشت بانک باتاخیربهش دادن یه ماه هروززنگ میزدوناله میکردکه طلافلان شده من هنوزوامموندادن چه کنم واینهااخرش وامشوگرفت میخواست بره طلای نوبرداره من بردمش پیش اشنامون باکلی تخفیف طلای خیلی قیمت مناسب بااجرت کم برداشت 

اخرش بگیدپشت سرم چی میگفت 

میگفت من چشمش زدم ووامش وبانک نمیده 

سرم داره سوت میکشه بخداکاش میتونستم الان زنگ بزنم وفحشش بدم 

هرسالم محرم برااینکه پول اشپزنده من بیچاره توگرمابراش غذامبپختم اگه پام بشکنه هم دیگه پامونمیزارم خونه کوفتیش

چجوری خواهر میتونه اینجور باشه اخه😨

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

درکت میکنم بیشتر از اینهایی که گفتی متاسفانه درکت میکنم

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرش مشکل داره بچه دارنمیشن هروزکلی دروغ میبافه وتحویلمون میده من سرم سوت میکشه حالاخداشکرخودم دوتابچه دارم منم کلی براش دل میسوزنودم یه روزمیگفت ازشوهرمه یه روزمیگفت من خودیائسه زودرس شدم بیابهم تخمک بده 

اخرش هم مامانم گفت که این شوهرش اسپرمش صفره 

ومیگفت برراینکه خواهرموامتحان کنم بهش گفتم ببینم تخمکهاشومیده بهم یانه