2777
2789

جاری من فامیل خودمه خیر سرم

وضع مالیش از.ما بهتره

فقط نمیدونم چه حرصی از من داره!!!!!!

كلا لجه باهام

منم محلش نمیدم

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکیشون که دوست صمیمی خودم بود خودشو خوب نشون داد از همون اول کارد و پنیر شدیم مادر شوهرم هم هی حرص میخورد از دستمون اما خواهرشوهرام همش طرف منو میگرفتن.اون یکی که از بس داره باهام چشم و هم چشمی میکنه که خودمم موندم توش چرا این اینطوره.اوایل فکر میکردم دختر خوبیه اما الان فهمیدم فقط تظاهر میکنه  

خــدا جــون مــمــنــونــتــم💝

من دو تا دارم. هر وقت خونه مادرشوهر شام باشیم اونام هستن. مادرشوهرم هممونو با هم میگه شام. خیلی ام ناراحتم. اه. دو تاشون بچه دارن هر دو هم بعد من و شوهرم هستن. شوهرم پسر اوله. زرتی حامله شدن و زاییدن. همشم با هم حرف میزنن منم مجبورم بشینم جلو تلویزیون اخرم باید پشم ظرفارم بشورم. اونا بهانه دارن تا بود که حامله بودن پا نمیشدن. الانم که شوهراشون هواشونو دارن میرن تو اتاق برادرشوهرم  میگه داره بچه شیر میده اون یکی سرش به بغل کردن بچش گرم میکنه نمیاد آشپزخانه من ولی هیچ بهانه ای ندارم. همشم برادرشوهرام پز میدم بچشونو بغل میکنن راش میبرن هی از جلو من رژه میرن. مخصوصا برادرشوهر دومی ام که خیلی عقده ای و زن ذلیله. ازش بدم میاد. همشم به من تیکه میندازه. و با من یک و بدو میکنه. هر چی بگم و با یکی دیگه دارم حرف میزنم یه چیزی جوابمو میده. مثلا داشتم به مادرشوهرم میگفتم من دسر نمیخورم چون سرفه میکنم شوهرمم هم نمیخوره نیستش  میمونه حیف میشه اونم جواب داد کجاست؟ منم گفتم خب سر کاره دیگه. مادرشوهرم میخواست از ژله هایی که درست کرده میگفت بکش ببرین منم نمیخواستم. یه دفعه دیگم شیرینی من نمیخواستم بخورم دادم شوهرم بخوره به یکی دیگه داشتم میگفتم اره اون میخوره بعد میسوزونه. اون برادرشوهرمم گفت چه جوری میسوزونه؟ منم گفتم با ورزش دیگه. 

کلا همش به من تیکه میندازه. نمیدونم چه سر لجی با من داره

حالا بماند که جاریامم تعریفی ندارن و یکیشون که خیلی دو به هم زنی کرد اول زندگیمون سر یه روبوسی کردن. الانم که عین اکیپ هستن.و منو آدم حساب نمیکنن

جاری من خیلی خودشیرین و سیاستمداره 😒

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
من دو تا دارم. هر وقت خونه مادرشوهر شام باشیم اونام هستن. مادرشوهرم هممونو با هم میگه شام. خیلی ام ن ...

اخیییی چه دل پری داشتی، ولی فک کنم یکم حساس شدی سخت نگیر 

خدایا پشت وپناهم باش 
مثل جاری ابجیم 😟😟

باور کن حاضره از زندگیش بزنه فقط،دو نفر بهش بگن آفرین چقد خوب و خانومه😀

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌