2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟؟

آدم جالبی نیست.خیلی بچست از نظر شخصیتی. 

چندسال که دوست بودن رفت و آمد میکرد با اونا شناختمش تقریبا

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

چطوري قطع ارتباط ميكنن

والا ما شش ماه قهر بوديم

من نه خورد و خوراك داشتم

نه ارامش

اخرش اشتي كردم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
آدم جالبی نیست.خیلی بچست از نظر شخصیتی.  چندسال که دوست بودن رفت و آمد میکرد با اونا شناختمش ت ...

وقتی دوست بودن رفت وآمد میکرد بعد عقد قطع رابطه!!!!!! چه زرنگ ، برادرشوهرتم قطع رابطس؟؟؟

خدایا پشت وپناهم باش 

جاری من هم اینقدر تو زندگیم فضولی کرد و آتیش آورد و بررررد ک ۲ ماه پیش همسرم باهاش قطع رابطه کرد 😏

البته میگه هروقت سر عقل اومد و عذرخواهی کرد بابت کارهاش میبخشمش 😬

🍃

یکی از جاریام شوهرش از شوهرم بزرگتره اما خودش کوچیکتر از منه نه ریخت داره نه تیپ داره نه سواد داره باید ببینی چطور خودش رو برا من میگیره فکر کنم ارث باباش رو ازم طلبکاره

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم 

من 3 تا دارم . روابط خیلی خوبه البته جاری کوچکتر یکم حسود و دو بهم زن تشریف داره برای همین خیلی مسائل خصوصی رو بهش نمیگم ولی در کل با اونم رابطه ام خوبه

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

وقتی دوست بودن رفت وآمد میکرد بعد عقد قطع رابطه!!!!!! چه زرنگ ، برادرشوهرتم قطع رابطس؟؟؟

آره دیگه زرنگگگگگ بود😁😁

اونم سالی دو سه ماه آشتی میکنه پول تیغ میزنه میره باز میاد😆

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»