2777
2789

یه بچه گربه اومده داخل حیاطمون یک ماهه 

مشخصه خونگیه و گمشده 

بهش غذا دادم چون دلم سوخت الان سرما خورده ولی نمیتونم بیارمش خونه خیلی سرده روش چیزی میندازم ولی میاد بیرون خیلی دلم واسش کبابه 😭

میخوام اینستا استوری کنم ک کسی اگ هم شهریم باشه بیاد ببرش 

چه متنی بزارم؟! 

یا جایی هست به نظرتون ک مراقبشون باشن؟! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جایی که نیست ... 

یه کارتن بزار بیرون تو کف کارتن یه پتویی چیزی بزار فعلا خودش میره توش

استوری کن عکسشو بگو فلان شهر فلان منطقه این طفلکی گم شده اگه شرایطشو دارید ازش نگهداری کنید

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
چه فرشته مهربونی🥹✨میتونی ببری دامپزشکی؟ یا شماره تلفن دامپزشکی رو بگیری از ۱۱۸ تماس بگیری ازشون کمک ...

نه امکانشو ندارم چون مامان بابام بدشون میاد از گربه😭سر همین میخام سریع بفرستمش جایی ک بدونم مراقبش هستن 

پیج های حامیان حیوانات رو پیدا کنید به اونا بگید    اگر توشهرتون هم حامی ست از گوگل پیدا کنید بهش پیام بدید خودتونم البته استوری بدارید    ببینید اطرافتون کسی هست گربه بخواد     تا وقتی کسی بیاد کمک  ی لونه مانند با کارتن وهر چی که در توانتون هست درست کنید کفش هم ی تکه مکت  یا پتو یا حوله یا اگر لباسی نمیخوایید پهن کنید   دم شما هم گرم  خانم مهربون 😍💞💞💞🌹🌹