2777
2789
پسرم میگه فردا ناهار درست کن ،راستش میترسم ،کارمون ب جایی رسیده از خوردن ماکارونی هم ترس داریم

درست کن برای بچه گناه داره عزیزم میدونم بفکر سلامتیش هستی ولی زیاد ندار بخوره توکل بخدا کن قشنگم 😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پسرم میگه فردا ناهار درست کن ،راستش میترسم ،کارمون ب جایی رسیده از خوردن ماکارونی هم ترس داریم

عزیزم درست کن فقط از مواد کنسروی استفاده نکن جوری هم درست نکن که برای فردا بمونه همون تازه بخورید تموم شه 

چندروزه مادرشوهرم دورهمی داره ولی منو دعوت نکرد منم دیروز ماکارونی پختم براش بردم هیچیش نشد خواهر بخور توام نوش جونت

کدوم شهرید؟برای ما یه مدته نرفته

شیراز

وای خوشبحالتون🥲

اره دیگه شهر به شهر متفاوته 

حتی محله به محله هم فرق داره 

مثلا دخترخالم اینا دو تا خیابون فرق دارن با ما 

برقشون نمیره

🖤🖤

عدس پلو با پیاز فراااااااووووووون

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
توکل بخدا ،انشالله که هیچی نشه فردا درست میکنم

قربونت بشم غذای فردات  رو ب نیت حضرت رقیه بپز و بخورید هیچ اتفاقی نمیفته😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

باسالادوماست 😋😋

باماست وخیاربه به 

خخخخ

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
سرت تو کار خودت باشه

👎👎👎🤣

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔