2777
2789
عنوان

شیر مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 18 پست
منم سر همین با شوهرم دعوام شد ولی اون قسم جلاله خورد که هیچی نگفته میگه من از چهره زرد پسرم فهمیدم خ ...

😷😷😷

حالم بهم میخوره ازین مادرشوهرای فضول و سلیطه که نمیخان قبول کنن که بچه شون دیگه شوهر یکی دیگه ست و پدر یکی دیگه

بابا رضایت بده اگه واقعا دوسش داری نباید راضی بشی سر حرفای صد نت یه غاز تو بره خونه ش دعوا راه بندازه

درد یعنی سر آدم به همان سنگی بخوره که تا دیروز اون رو به سینه میزد   
منم همینم ناراحت که هستم بچم هم بی قراره وقتی شادم بچم ارومه من دیگه کسی ناراحتم کنه میگم گور بابا ...

منم تا الان تجربه نداشتم از الان دیگه یاد گرفتم با این شرط هم با شوهرم دوست شدم که تا یک ماه نه مامان ش و ببینم نه بهم زنگ بزنه

این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمرمان را حرام دیدارش کردیم........

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😷😷😷 حالم بهم میخوره ازین مادرشوهرای فضول و سلیطه که نمیخان قبول کنن که بچه شون دیگه شوهر یکی دیگ ...

وقتی زنش میدم تازه می فهمن دوستش دارن والا همش ادا در میارن

این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمرمان را حرام دیدارش کردیم........
چطور دلشون اومده یه مادر یکی دوماهه و بچه ش رو ناراحت کنن؟ 😐😐 هرچی نباشه باید درک میداشتن که بچه ...

دوماهه خوبه که.من فردای روز زایمانم که اومدیم خونه خانواده ها با هم یه داد و بیداد اساسی بالا سر منو بچم کردن،خانواده شوهرم با قهر از خونمون رفتن.شوهرمم تا یه ماه میگف طلاق!

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!