سلام دوستان من چند روز پیش شدید با خانواده شوهرم دعوام شد خیلی اعصابم خورد شد از اون موقع به بعد حس میکنم کیفیت شیرم اومده پایین بچم هر یک ساعت شیر میخواد بعد انگار هرچی میخوره سیر نمیشه که بخوابه ، ایا ناراحتی با کیفیت شیر ارتباطی داره؟
این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمرمان را حرام دیدارش کردیم........
آره قطعا تاثیر میذازه.من هروقت حالم خوبه بچم آرومتره و بیشتر میخوابه.هروقت حرص میخورم یا ناراحتم اونم بی قراره
فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میبخشیا قطعا شوهرت رفته چوغولیتو کرده وگرنه اونا از کجا میخان بفهمن تو خونه ت چه خبره؟؟ میخاستی بگ ...
منم سر همین با شوهرم دعوام شد ولی اون قسم جلاله خورد که هیچی نگفته میگه من از چهره زرد پسرم فهمیدم خوب نمی خوره حالا خود من از شوهرم سرماخوردگی گرفته بودم نای صحبت نداشتما
این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمرمان را حرام دیدارش کردیم........