2777
2789
عنوان

شیر مادر

132 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من چند روز پیش شدید با خانواده شوهرم دعوام شد خیلی اعصابم خورد شد از اون موقع به بعد حس میکنم کیفیت شیرم اومده پایین بچم هر یک ساعت شیر میخواد بعد انگار هرچی میخوره سیر نمیشه که بخوابه ، ایا ناراحتی با کیفیت شیر ارتباطی داره؟

این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمرمان را حرام دیدارش کردیم........

اینم بگم قبلاً بچم خوب سیر می شد با شیرم الانم ۴۵ روزشه تا الانم وزن گیریش خوب بوده خداروشکر

آره قطعا تاثیر میذازه.من هروقت حالم خوبه بچم آرومتره و بیشتر میخوابه.هروقت حرص میخورم یا ناراحتم اونم بی قراره

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور دلشون اومده یه مادر یکی دوماهه و بچه ش رو ناراحت کنن؟ 😐😐

هرچی نباشه باید درک میداشتن که بچه خودشون رو داره شیر میده، گناهه

درد یعنی سر آدم به همان سنگی بخوره که تا دیروز اون رو به سینه میزد   

عصبانیت و استرس قطعا تاثیرگذاره

من خودم روز بیستم زایمانم خبر تصادف و مرگ یکی از نزدیکان رو شنیدم و شوکه شدم

بچه م تا چند روز بیقراری میکرد

از شیری هست که میخوره

چطور دلشون اومده یه مادر یکی دوماهه و بچه ش رو ناراحت کنن؟ 😐😐 هرچی نباشه باید درک میداشتن که بچه ...

واقعا شعور ندارن دقیقا روز چهلم دخترم زنگ زد اعصابم و ریخت به هم که تو به شوهرت نمی رسی ماهم بچه داری می کردیم دیگه و از این حرفها.....

عصبانیت و استرس قطعا تاثیرگذاره من خودم روز بیستم زایمانم خبر تصادف و مرگ یکی از نزدیکان رو شنیدم و ...

حس می کنم سیر هم نمیشه چون همش وسط خواب از گرسنگی بیدار میشه

واقعا شعور ندارن دقیقا روز چهلم دخترم زنگ زد اعصابم و ریخت به هم که تو به شوهرت نمی رسی ماهم بچه دار ...

میبخشیا قطعا شوهرت رفته چوغولیتو کرده

وگرنه اونا از کجا میخان بفهمن تو خونه ت چه خبره؟؟

میخاستی بگی به تو چه فضول خانوم

مایعات زیاد بخور  اروم باش دعا بخون برقص شاد باش  بهشون فکر نکن بگو گور باباشون 😂😂 ...

الان آرام تر شدم ولی بازهم اسمی ازشون می شنوم اعصابم دوباره می ریزه به هم 

حس می کنم سیر هم نمیشه چون همش وسط خواب از گرسنگی بیدار میشه

بچه منم همینطور بود

رفتم دکتر یکم ویتامین و تقویتی داد بهم خوردم

الان بهتره میخوره و راحت میخابه خداروشکر

میبخشیا قطعا شوهرت رفته چوغولیتو کرده وگرنه اونا از کجا میخان بفهمن تو خونه ت چه خبره؟؟ میخاستی بگ ...

منم سر همین با شوهرم دعوام شد ولی اون قسم جلاله خورد که هیچی نگفته میگه من از چهره زرد پسرم فهمیدم خوب نمی خوره حالا خود من از شوهرم سرماخوردگی گرفته بودم نای صحبت نداشتما

بچه منم همینطور بود رفتم دکتر یکم ویتامین و تقویتی داد بهم خوردم الان بهتره میخوره و راحت میخابه خ ...

منم باید بخورم ،مجبور شدم دوبار شب بهش شیر خشک بدم تا بتونه بخوابه من شیرم خیلی زیاد بود خدا باعث و بانیش و لعنت کنه،😔😔😔😔

الان آرام تر شدم ولی بازهم اسمی ازشون می شنوم اعصابم دوباره می ریزه به هم 

منم همینم ناراحت که هستم بچم هم بی قراره

وقتی شادم بچم ارومه

من دیگه کسی ناراحتم کنه میگم گور باباش از ته دلم دعا میکنم یکی ناراحتش کنه میگم ارزش نداره بهت فکر کنم خودمو با چیزایی که دوست دارم شاد میکنم

هیچوقت به ناحق پا روی کسی نزارین …یادتون باشه “دست” زمونه “پای” خیلیارو قطع میکنه !🤔