2777
2789
عنوان

خبر بارداری به خانواده شوهر

162 بازدید | 13 پست

من به مادرشوهرم خبر دادم 

احتمال میدادم به دخترهاش خبر بده ولی هیچ تبریکی چیزی نگفتن خواهرشوهرام 

لازمه به اونا هم تک تک خبر بدم یا لازم نیست خودشون میفهمن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم خبر میدادم ؛ اگر توقع تبریک داره خب بهشون بگو که تبریک بشنوی 

ولی اگر واقعا ذوق کنند بدون خبر هم زنگ میزن 

اما خب شاید پیش خودشون میگن اگر میخواست ما بدونیم بهمون میگفت برای همین زنگ نمیزنن

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

زوری میخوای بهت تبریک بگن ؟اگه علاقه ای داشتن بدون گفتن تو از خوشحالی خودشون زودتر تبریک میگفتن ،اگ ...

نه والا هیچ مشتاق نیستم بهم تبریک بگن حالم از همشون به هم میخوره

میگم یعنی ممکنه انتظار داشته باشن به هر کدوم شون جدا جدا زنگ بزنم خبر بدم که تا حالا هیچ واکنشی نشون ندادن

نه والا هیچ مشتاق نیستم بهم تبریک بگن حالم از همشون به هم میخورهمیگم یعنی ممکنه انتظار داشته باشن به ...

انتظار بیخودی دارن اگه همچین توقعی دارن من تا حالا ندیدم کسی زنگ بزنه به تک تک بگه  من باردارم، تازه شما که دوماهتونه خیلی زوده برای گفتن ،وایسین تا تعیین جنسیت که شد شیرینی بگیرید تو یه دور همی پخش کنید بگید ،هر کسی جلوتر چیزی گفت بگو میخواستم بعد تعیین جنسیت شیرینیشو بدم الان که زوده برای خبر دادن ،صدای قلب بچه رو شنیدی؟