2777
2789

خانمایی که زایمان کردید و تجربه دارید، این روزای اخر چیکار کنم؟😁 پسر بزرگم میره مهد ، خودمم خیلی خسته ام اصلا انرژی ندارم. نی نی ام جا خوش کرده هیچ خبری ازش نیست. هفته ۳۷+۳ . تا دبروز همچنان سرکار میرفتم ولی دیگت حس کردم توان ندارم.

حالا تو خونه چبکار کنم؟😄

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بی حال تو خونه افتادم و یاد بارداری قبلیم که پر انرژی بودم بخیر

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

سلام من سی و نیم سالمه همچنان مجردم ،ازدواج هم نکردم الان میترسم ازدواج کنم  سنم برای بچه آوردن بالا نرفته ؟

به تاپیکتون واقعا حسرت خوردم چون دو تا فرشته دارین 🥺

تاپیکتون رو دیدم تو دلم ریخت برای بچه نداشتن و سن بالا داشتنم🥲

من پزشکم

مطب خودتو داشتی؟

خب بهتر بعدش دوباره میری

پیشاپیش مبارکه عزیزم😍😍

سزارین نمیشی نه؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

سلام من سی و نیم سالمه همچنان مجردم ،ازدواج هم نکردم الان میترسم ازدواج کنم سنم برای بچه آوردن بالا ...

سنت بالا نیست شاید یه سری ازمایش های بیشتر نیاز باشه اما بازم بالا نیست

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
مطب خودتو داشتی؟خب بهتر بعدش دوباره میریپیشاپیش مبارکه عزیزم😍😍سزارین نمیشی نه؟

نه  هدف اینه  طبیعی بشه ببینم خپا چی میخواد. نه مطب نداشتم بیمارستانم ولی مرخصی بارداریم هشت ماه بعدش برمیگردم

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬