2777
2789
عنوان

میشه بیاین

98 بازدید | 9 پست

من وسواس دارم دیگه دارم دیوونه میشم دوش گرفتنم کم کم ۱ ساعت طول میکشه هر روز هم دوش میگیرم تقریبا از بچگی همین شکلی ام فقط اون موقع ها چون دوش گرفتنم خیلی طول می‌کشید هفته ای نهایتا ۲ بار دوش میگرفتم ولی الان نمیخوام اینجوری باشم خیلی بده هفته ای ۲ بار چیکار کنم بهتر بشم  اگه برم پیش روانپزشک حتما خوب میشم اخه تو حموم روی خیلی چیزا وسواس دارم لیف کشیدن ، شیو کردن و ... هر بار هم هر کدوم رو  درستش میکنم بعدش روی یه چیز دیگه وسواس میگیرم بخدا انقدر حالم بده خیلی وقتا به خودکشی فکر میکنم چون فقط این نیست کلا روی تمیزی وسواس دارم ومسواک زدنم بیست دقیقه طول میکشه شیو کردن دست و پاهام با ژیلث حداقل ۱۵ دقیقه وقت میبره

میشه اگه کسی تجربه ای داره بگه خیلی ممنون میشم 

روزی سه بار دست بزن به ته کفشت و به مدت نیم ساعت نشور

رفتی حموم بگو بعد ۲۰ دقیقه آب خانواده قطع کنن 

پابرهنه برو توی راه پله و برگرد و یک ساعت نشور

وقتی رفتی شیو کنی یه پاتو شیو نکن و یه هفته همینجوری باش

هر کاری که بدت میاد هر روز انجام بده تا این کار نکنی هزارتا قرص هم بخوری وسواست تموم نمیشه 

باید از اون چیزی که وسواس داری دائم انجامش بدی تا از سرت بیفته 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا اسراف کننده گان دوست ندارد به یاد این جمله که تو قران هست بیوفت و رفتار تو تعقیر بده

یه چیزی بگم دیگه رابطه ی خوبی با خدا و دین ندارم آنقدر تو زندگیم بد بختی کشیدم که دیگه هیچ اعتقادی ندارم 

مشکلم فقط وسواس نیست من تقریبا افسردگی دارم مشکل مالی و خانوادگی و ... کلی مشکل باعث شده ب اینجا برسم از بس استرس گرفتم گاهی اوقات به قدری عصبی میشم خودزنی میکنم 

روزی سه بار دست بزن به ته کفشت و به مدت نیم ساعت نشوررفتی حموم بگو بعد ۲۰ دقیقه آب خانواده قطع کنن پ ...

شما اگه بخوای کل بدنت رو شیو کنی و موهات و بدنت بشوری چقد طول میکشه 

یه چیزی بگم دیگه رابطه ی خوبی با خدا و دین ندارم آنقدر تو زندگیم بد بختی کشیدم که دیگه هیچ اعتقادی ن ...

من کاری ندارم که شما به چی اعتقاد داری ولی از نظر خودت درست بخاطر ناراحتی یا افسردگی همیچین کاری بکنی این که بدتره اونایی که افسردگی دارن باید بیشتر تو جامعه باشن سعی کنن تنها نباشن خیلی ها ساعت ها تو حموم بودن یه جوری تنهایی به مشکلات بهشون فشار اورد که خودکشی کردن الان همه همین هست تو برو یکی پیدا کن که مشکلی نداشته. باشه 

من کاری ندارم که شما به چی اعتقاد داری ولی از نظر خودت درست بخاطر ناراحتی یا افسردگی همیچین کاری بکن ...

مشکلم اینه کسی رو نداشتم که باهاش حرف بزنم و درکم کنه فقط خانوادم بودن که اوناهم عامل اصلی بدبختیمن 

شما اگه بخوای کل بدنت رو شیو کنی و موهات و بدنت بشوری چقد طول میکشه

نیم ساعت حداکثر 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.